Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Anamaria Horșa, jucătoarea clubului Tenis Club Sun Alba Iulia, locul 1 la Cupa Râmnicului

Publicat

Anamaria Horșa, jucătoarea clubului Tenis Club Sun Alba Iulia, a câștigat locul 1 la Cupa Râmnicului, la categoria 12 ani. Potrivit reprezentanților clubului, la doar 10 ani, Anamaria a reușit să cucerească primul loc la această competiție, fiind pentru prima dată în acest an când a jucat la categoria de 12 ani.

Cupa Râmnicului la tenis de câmp s-a desfășurat în perioada 10-14 februarie, competiția fiind organizată de către Tenis Club Rm Vâlcea.

„În cadrul turneului, meciurile s-au jucat pe un tablou de 16 jucătoare. Cele mai importante meciuri au fost cu capii de serie 1, 2 și 3 ai acestui tuneu.

În meciul cu capul de serie nr. 1, Bradas Alesia (CS Helios Timișoara), Anamaria a avut un scor strans de 5/7; 6/4 (10/5). În meciul cu capul de serie nr. 3, Mitrache Maria (CS TC Râmnicu Vâlcea), Anamaria a câștigat cu scorul de 6/4; 7/5.

În finală, ea s-a întâlnit cu capul de serie nr. 2, Gavrila Ana (CS Tineretul Vâlcean) , și a câștigat cu un scor impresionant de 0/6; 6/2; 10/5.

Arbitrul principal al acestei competiții FRT a fost Giban Iordache.

Rezultatele obținute de Anamaria sunt cu atat mai impresionante cu cât acesta este primul ei turneu din 2023 la această categorie și s-a confruntat și cu jucătoare mai mari decât ea. Este o jucătoare talentată și dedicată, iar acest lucru a fost reflectat în jocul ei la Cupa Râmnicului.

Echipa Tenis Club Sun Alba Iulia este mândră de Ana Maria și de performanța ei remarcabilă la această competiție. Ei sunt convinși că aceasta este doar începutul pentru Anamaria și că ea va continua să impresioneze în turneele viitoare.

Felicitări, Anamaria, pentru victoria ta impresionantă! Ești o jucătoare talentată și dedicată, iar noi suntem mândri de tine”, au precizat reprezentanții clubului.

sursa, foto: Tenis Club Sun

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax