Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Andra a oferit un concert senzațional la Ziua Alba Mall. Peste 5.000 de oameni au cântat alături de frumoasa interpretă

Publicat

YouTube video

Alba Mall a sărbătorit sâmbătă seara 5 ani de când şi-a deschis pentru prima oară porţile. Şi cum orice aniversare se sărbătoreşte în stil grandios, „Oraşul din oraşul tău” nu s-a lăsat mai prejos şi a organizat o super petrecere, care a fost animată de nimeni alta decât Andra. Peste 5.000 de oameni au venit să asiste la concertul oferit de frumoasa interpretă.

Cu mic, cu mare, mii de oameni au venit sâmbătă la Alba Mall pentru a sărbători 5 ani de existenţă a centrului comercial. Şi, aşa cum au promis, reprezentanţii mall-ului au organizat o petrecere pe cinste cu tort, reduceri şi nu în ultimul rând un concert. În aplauzele celor prezenţi, Andra, alături de trei frumoase dansatoare au urcat pe scenă şi au oferit un spectacol extraordinar.
Plini de entuziasm, spectatorii au cântat şi au dansat alături de celebra cântăreaţă, pe ce mai cunoscute hituri ale acesteia. „Abelia” „Dragostea rămâne” sau „K la Meteo” au fost doar câteva dintre melodiile pe care oamenii le-au putut asculta live. Andra a demonstrat oamenilor că are o voce minunată care se poate adapta oricărui stil muzical şi a interpretat la sfârşitul concertului o melodie populară.
Iar, după atâta dansat şi cântat, a venit timpul ca miile de suflete să se îndulcească cu tortul pus la dispoziţie de organizatori, asta pentru a avea în continuare energie şi pentru cumpărături.
Pe lângă concert şi tort, la aniversarea Alba Mall, magazinele au scos la raft cele mai mici preţuri şi au oferit reduceri de 8-30%. Cele mai mari reduceri le-au oferit magazinele Bossini ( 1+1 gratis), Kenvelo ( la cumparaturi in valoare de 350 lei se plătea jumatate).

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Euu

    joi, 22.11.2012 at 14:59

    Cum pot downloada poza cu mine ? :o3

    • moderatorul de serviciu

      joi, 22.11.2012 at 20:40

      @Euu, click pe poza si trage-o cu mouseul pe desktop. nu e la calitate foarte buna dar merge. peste o saptamana o sa o poti lua de pe facebook alba24

  2. Cetateanul

    joi, 22.11.2012 at 15:55

    5000 nu incapeau nici in parcare 🙂

  3. Cetateanul

    joi, 22.11.2012 at 20:14

    Euu. Click pe imagine apoi click din nou in stanga jos cu albastru pe ex: img_003. Acolo o sa poti salva 😉

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax