Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Andreea Badiu și Matteo Borza, Miss și Mister Boboc 2017 la Colegiul Tehnic ”I.D. Lăzărescu” din Cugir

Publicat

miss

Vineri seara, la Centrul Culturul Cugir, liceenii de la Colegiul Tehnic I.D.Lăzărescu Cugir, au sărbătorit balul bobocilor. Tema din acest an a fost inspirat din serialul animat difuzat de Cartoon Netwoork, Insula Dramei Totale.

elevi cugir

Serialul în sine este un concurs între personajele sale pentru câștigarea marelui premiu de 100,000 $. Același scenariu l –a transpus asistenței și balul de vineri seara, o luptă între cele cinci perechi pentru câștigarea marelui premiu: Miss Boboc și Mister Boboc.

Spectacolul s –a dovedit a fi unul pe gustul publicului, din care nu au lipsit, sceneta de teatru, muzica, dansul, dar și probele de concurs pentru boboci.

Pe insula pierdută s–au aflat pentru câteva ore, și au dat totul pentru câștigarea celor mai râvnite titluri din concurs: Gabriel Sabin și Giulia Loga, Costel Sârbu și Ioana Marin, Matteo Borza și Ciubotar Monica, Badiu Andreea Maria și Andrei Sebastian Gavriș, Dan Motocea și Jug Roxana.

Bobocii au avut de trecut prin mai multre probe, prima fiind cea de prezentare, la începutul spectacolului, la care juriul a punctat aspectul fizic, atitudinea, șarmul.

A doua probă a fost aceea în care băieții au avut de trecut o probă cu obstacole ducând un ou pe o linguriță ținută în gură.

A treia probă a treia probă a fost cea de dans (vals, reggae, latino, rock and rolll, muzică etno), la care bobocii au dansat cum au știut ei mai bine.

Proba a patra (frișca) – probă care le –a implicat pe boboace. Umătoarea  probă a fost aceea a talentelor – un real festin de inclinații nebănuite :de la dans modern/pupular, desen, recitare poezii, interpretare solo a unei melodii.

Ultimele două probe au ținut de intuiția bobocilor : la penultima probă – fetele au avut de ghicit un cuvânt, folosind indicațiile primite de la băieți.

Ultima probă – intitulată ghicește obiectul – aici fetele, legate la ochi, au fost nevoite să identifice un obiect dintr-un borcan folosindu –se de  pipăit sau gust.

Umor, dans, muzică

În momentele de pauză pentru boboci, publicul a fost încântat de invitații serii cu dansuri oferite de trupa de dans Exonorotic Kids Cugir, Radu Stoian și Bianca Vesa (Clubul de Dans Sportiv „Pro Dance 2007″ Cugir). Au încântat asistența prin momentele lor artistice : Fanfara de Copii Cugir, Ioana Banu și Răzvan Micu – au pus în sceneta ” Bucluclașa literă F”.

Au încântat publicul prezent cu piesele lor : Antonia Tufănescu, Tudor Țigănilă, Andrei Borza și Andra Bartalicz, rapperul Marian Gălan și în încheiere Trupa de The Bitt Cugir.

Momentul premierii

Titlul de Miss și Mister Popularitate al balului s–a decis printr–un vot online pe pagina de socializare a colegiului cugirean.

p

Andreea Badiu a fost desemnată Miss a Colegiului Tehnic I.D. Lăzărescu Cugir, iar Matteo Borza, a fost ales Mister.

Miss Popularitate  sunt Andrei Gavriș și Roxana Jug.

Locul II a fost acordat elevilor Dan Motocea și Marian Ioana, iar locul III concurenților Gabriel Sabin și Iulia Loga.

Pe locul al IV-lea s-au situat elevii Ciubotaru Monica și Costel Sârbu.

 


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Cutremur în Vrancea, produs la adâncimea de 150 de kilometri. S-a resimțit în mai multe orașe

Publicat

c

Un seism cu magnitudinea 4 a avut loc miercuri seară, la ora 22:41, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, potrivit INFP. Datele cutremurului: a avut o magnitudine de 4 și s-a produs la adâncimea de 150 de kilometri. Inițial fusese evaluat la o magnitudine de 4,1 și a fost localizat la o adâncime de 114 […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Studiu: Femeile au mai puţine şanse de supravieţuire în cazul unui stop cardiac

Publicat

stop-cardiac-femei

Femeile care suferă un stop cardiac în afara unităţilor de îngrijiri medicale au mai puţine şanse de a fi resuscitate de martori şi de supravieţuire în comparaţie cu bărbaţii, sugerează un nou studiu citat marţi de Press Association. Cercetarea, publicată în European Heart Journal, a identificat inechităţi în ceea ce priveşte modul în care sunt […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA: Şase cai frumoşi, „la păscut” în parcarea unui supermarket din Alba Iulia

Publicat

cai parcare supermarket

O vizită la cumpărături în zona de supermarketuri de la ieşirea din oraşul Alba Iulia spre Miceşti poate aduce şi surprize celor grăbiţi să ajungă cu produsele achiziţionate acasă. Şi şoferii aflaţi în trafic pot întâlni „obstacole mobile” neaşteptate. Vorbim despre patrupedele care circulă libere pe trotuare, şosea sau în apropierea carosabilului la Alba Iulia. […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO ŞTIREA TA: Curcubeu superb pe cerul oraşului Alba Iulia. Imagini inedite, după ploaia de miercuri

Publicat

curcubeu

Un curcubeu superb a putut fi observat după ploaia de miercuri după-amiaza pe cer, la câțiva kilometri de Alba Iulia, spre Drâmbar. O coloană de culori puternice a putut fi admirată minute în șir de la mare distanță. Mai mulți cititori Alba24 au fost martorii acestui eveniment și ne-au trimis fotografii. UPDATE: Cititori Alba24 au […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate