Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Andreea Badiu și Matteo Borza, Miss și Mister Boboc 2017 la Colegiul Tehnic ”I.D. Lăzărescu” din Cugir

avatar

Publicat

Publicitate
miss

Vineri seara, la Centrul Culturul Cugir, liceenii de la Colegiul Tehnic I.D.Lăzărescu Cugir, au sărbătorit balul bobocilor. Tema din acest an a fost inspirat din serialul animat difuzat de Cartoon Netwoork, Insula Dramei Totale.

elevi cugir

Serialul în sine este un concurs între personajele sale pentru câștigarea marelui premiu de 100,000 $. Același scenariu l –a transpus asistenței și balul de vineri seara, o luptă între cele cinci perechi pentru câștigarea marelui premiu: Miss Boboc și Mister Boboc.

Spectacolul s –a dovedit a fi unul pe gustul publicului, din care nu au lipsit, sceneta de teatru, muzica, dansul, dar și probele de concurs pentru boboci.

Pe insula pierdută s–au aflat pentru câteva ore, și au dat totul pentru câștigarea celor mai râvnite titluri din concurs: Gabriel Sabin și Giulia Loga, Costel Sârbu și Ioana Marin, Matteo Borza și Ciubotar Monica, Badiu Andreea Maria și Andrei Sebastian Gavriș, Dan Motocea și Jug Roxana.

Bobocii au avut de trecut prin mai multre probe, prima fiind cea de prezentare, la începutul spectacolului, la care juriul a punctat aspectul fizic, atitudinea, șarmul.

A doua probă a fost aceea în care băieții au avut de trecut o probă cu obstacole ducând un ou pe o linguriță ținută în gură.

A treia probă a treia probă a fost cea de dans (vals, reggae, latino, rock and rolll, muzică etno), la care bobocii au dansat cum au știut ei mai bine.

Proba a patra (frișca) – probă care le –a implicat pe boboace. Umătoarea  probă a fost aceea a talentelor – un real festin de inclinații nebănuite :de la dans modern/pupular, desen, recitare poezii, interpretare solo a unei melodii.

Ultimele două probe au ținut de intuiția bobocilor : la penultima probă – fetele au avut de ghicit un cuvânt, folosind indicațiile primite de la băieți.

Ultima probă – intitulată ghicește obiectul – aici fetele, legate la ochi, au fost nevoite să identifice un obiect dintr-un borcan folosindu –se de  pipăit sau gust.

Umor, dans, muzică

În momentele de pauză pentru boboci, publicul a fost încântat de invitații serii cu dansuri oferite de trupa de dans Exonorotic Kids Cugir, Radu Stoian și Bianca Vesa (Clubul de Dans Sportiv „Pro Dance 2007″ Cugir). Au încântat asistența prin momentele lor artistice : Fanfara de Copii Cugir, Ioana Banu și Răzvan Micu – au pus în sceneta ” Bucluclașa literă F”.

Au încântat publicul prezent cu piesele lor : Antonia Tufănescu, Tudor Țigănilă, Andrei Borza și Andra Bartalicz, rapperul Marian Gălan și în încheiere Trupa de The Bitt Cugir.

Momentul premierii

Titlul de Miss și Mister Popularitate al balului s–a decis printr–un vot online pe pagina de socializare a colegiului cugirean.

p

Andreea Badiu a fost desemnată Miss a Colegiului Tehnic I.D. Lăzărescu Cugir, iar Matteo Borza, a fost ales Mister.

Miss Popularitate  sunt Andrei Gavriș și Roxana Jug.

Locul II a fost acordat elevilor Dan Motocea și Marian Ioana, iar locul III concurenților Gabriel Sabin și Iulia Loga.

Pe locul al IV-lea s-au situat elevii Ciubotaru Monica și Costel Sârbu.

 

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

ACTUALITATE

PROIECT: Suspecții de evaziune fiscală dintr-un dosar scapă de acuzaţii, dacă unul dintre ei achită prejudiciul

avatar

Publicat

Comisia juridică din Camera Deputaților a votat marți un amendament la Legea 241/2005 pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, potrivit căruia, dacă unul dintre inculpații acuzați pentru aceeași evaziune fiscală achită prejudiciul integral, plus 20%, toți cei acuzați scapă de urmărirea penală.„Dispozițiile art. 10 alin. (1) se aplică tuturor inculpaților care au săvârșit împreună una […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Gafă a ministrului Culturii, rector al Universității din Alba Iulia: „Am preluat, pot să spun, ștacheta”

avatar

Publicat

daniel breaz stacheta

Noul ministru al Culturii, rectorul Universității din Alba Iulia Daniel Breaz, le-a spus spus marți deputaţilor din Comisia de Cultură că în mandatul său se va axa pe preluarea de către România a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene începând cu 1 ianuarie și că în urmă cu două săptămâni el a preluat „ștacheta” de la omologul […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

12 sectoare de drumuri județene din Alba, ÎNCHISE circulației rutiere în perioada de iarnă 2018-2019

avatar

Publicat

drum zapada

În perioada de iarnă, ca urmare a traficului rutier redus, 12 sectoare de drumuri județene din Alba, cu o lungime totală de aproape 66 de kilometri, vor fi închise circulației.Asta înseamnă că în zonele stabilite nu vor intra utilaje de deszăpezire sau luate alte măsuri de întreţinere a drumurilor, iar şoferii vor trebui să aleagă […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Şedinţă la Consiliul Judeţean Alba. Taxe pe 2019, administrare drumuri, conducerea DGASPC. Ordinea de zi

avatar

Publicat

sediul CJ, prefectura AB

Consilierii judeţeni din Alba se reunesc joi, 13 decembrie, de la ora 11.00, în ședință ordinară, cu 11 proiecte pe ordinea de zi. Vor avea de aprobat, printre altele, modificarea traseului și lungimii drumului județean DJ 705 E: DN 7 – Tărtăria – Săliştea – Săliştea Deal, exercitarea cu caracter temporar a funcţiei publice de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate