Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Andreea Esca, Marcel Iureș, Mihai Petre, Principele Nicolae și alți ambasadori ai Via Transilvanica, la Ciugud

Publicat

Ciugudul a fost locul care i-a unit pe ambasadorii Via Transilvanica. Andreea Esca, Marcel Iureș, Mihai Petre, Toma Coconea, Principele Nicolae, Eduard Schneider și Francisc Doboș sunt doar câțiva dintre cele mai cunoscute personalități care au participat la un eveniment de promovare al traseului. 

”Suntem onorați să ne regăsim pe acest drum spectaculos cu un complex format din 3 borne simbolice, care au fost semnate de toate personalitățile prezente la eveniment” au transmis reprezentanții instituției.

Oaspeții au fost primiți de primarul Gheorghe Damian:

„Vă felicit pentru că vă implicați în promovarea României și a locurilor minunate din această țară.
Apoi, felicit pe cei care au inițiat acest proiect extraordinar și au reușit să demonstreze că se poate să faci un proiect turistic despre care se vorbește deja la superlativ în țară și în străinătate.

Se poate este expresia care ne place foarte mult nouă, celor de la Ciugud, și mă bucur când și alții cred, ca și noi, că orice este posibil.

Felicitări, Tibi și Alin Useriu! Felicitări tuturor celor care v-ați implicat și ați muncit pentru ca Via Transilvanica să devină realitate!

De astăzi, avem 1400 de kilometri de la Putna la Drobeta Turnu Severin, într-un drum care ne unește pe toți cei care iubim această țară.

Toate comunitățile prin care trece acest drum vor avea responsabilitatea de a-l îngriji și de a fi gazde bune pentru cei care îl parcurg.

Noi vă asigurăm că vom face acest lucru la Ciugud. Avem o Românie frumoasă și trebuie să o deschidem, astfel încât să ne putem bucura de ea!”, a spus Gheorghe Damian.

Alba Iulia a găzduit sâmbătă ”Via Transilvanica Day The Grand Opening”, care a avut loc în Piața Cetății.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax