Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Aniversare cu colinde și spectacol de păpuși pentru copiii de la Grădinița cu program prelungit „Primii Pași” din Aiud

Publicat

WP_20141205_001 Grădinița cu program prelungit „Primii Pași” din Aiud și-a deschis porțile în ziua Sfântului Nicolae pentru copii, profesori și părinți care fac parte din comunitatea aiudeană. În fiecare an, pe data de 6 decembrie, acestă grădiniță din Aiud își sărbătorește aniversarea. Copiii au fost în centrul atenției: au decupat și colorat mici bocanci pentru Moș Nicolae și au confecționat diferite articole pentru Bradul de Crăciun.

Evenimentul special dedicat copiilor a devenit o tradiție în municipiul Aiud și, ca de fiecare dată, este așteptat cu bucurie și nerăbdare de copii, profesori și părinți.

Sălile Grădiniței cu program prelungit „Primii Pași” din Aiud s-au dovedit a fi neîncăpătoare. Toți cei prezenți la acest eveniment s-au simțit foarte bine deoarece lucrurile s-au desfășurat într-o atmosferă feerică și într-un loc special pentru cei mici.

Pe acordurile colindelor tradiționale, părinți i-au ajutat pe copii să confecționeze podoabele cu care au împodobit bradul de Crăciun și le-au citit cu drag povestea lui Moș Nicolae.

În cadrul programului, copii au avut parte și de un moment spectaculos oferit de Teatrul de Păpuși „Cipilici” din Sibiu care au pus în scenă piesa „Basmele Copiilor”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax