Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ansamblul „Alba Carolina” de la Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia a câştigat două locuri I la Festivalul Naţional Studenţesc de Dans de la Sibiu

Publicat

dans Reprezentanţii Ansamblului „Alba Carolina”, de la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia s-au întors acasă de la Festivalul Naţional Studenţesc de Dans de la Sibiu cu două locuri I. Aceştia au câştigat concursul la două secţiuni.

Peformanţa este una deosebită, având în vedere că festivalul este cel mai important din ţară în domeniu, la nivel studenţesc.

Dansatorii coordonaţi de instructorii coregrafi pe Flaviu Călin Mîrza şi Ionuţ Ionescu au câstigat la secţiunea formaţie, genul caracter şi secţiunea duet, genul show-revue.

La sfârșitul evenimentului, aceştia au primit diplome şi medalii din partea organizatorilor.

Festivalul Nacional Studenţesc de Dans s-a desfăşurat în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie şi a fost organizat de către Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu, sub egida Ministerului Tineretului și Sportului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax