Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ansamblul de copii Tradiții Uiorene din Ocna Mureș au colindat în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV

Publicat

traditii

Dintr-un oraş micuţ dar încărcat de tradiţii împletitie cu povestea sărbătorilor, Ansamblul Tradiţi Uiorene, format din copii preşcolari, a adus vestea cea bună a Nașterii Domnului prin colind, în inima tuturor românilor, în cadrul emisiunii „La Măruţă” de la PRO TV.

Copiii au fost primiţi cu mare drag şi bucurie de Măruţă. În cadrul programului, copiii din Ansamblu Tradiţi Uiorene au colindat şi au jucat jocul caprei, ce din străbuni se ştie că aduce belşug şi prosperitate.

Momentul a fost cu adevărat emoţionant când în cadrul programului a colindat grupul de copii, cel mai tănăr membru având vărsta de 4 ani.

„Prin acest moment s-a deschis inima şi sufletul de copil al fiecărui român, timpul stând în loc pentru o clipă în care valorile creştine împletite cu tradiţia străbună ne-au reamintit de unitatea şi dragostea poporului român”, au transmis reprezentanții ansamblului.

Evenimentul a fost coordonat de către directorul Casei de Cultură Ocna Mureș, Liana Stoica.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax