Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Antrenorul lotului olimpic de judo, Florin Bercean, prezent la ziua Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia

Publicat

Peste 300 de persoane au participat vineri dimineaţă la aniversarea a 30 de ani de la înfiinţarea Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia. După cum ne-au obişnuit, organizatorii au invitat şi de această dată o personalitate din lumea sportului. Dacă în urmă cu doi ani fosta atletă Gabriela Szabo a trecut pragul liceului, iar anul trecut a fost invitat preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, în acest an VIP-ul  evenimentului a fost Florin Bercean, antrenorul lotului olimpic de judo.

Evenimentul a fost presărat cu scurte cuvântări susţinute de invitaţi, printre care îi putem aminti pe preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel,  vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman,  viceprimarul Dorin Şerdean, comandantul Colegiului Militar Liceal „Mihai Viteazu” Alba Iulia, Marcel Domşa, iar lista acestora poate continua. 

Directorul Nicuşor Marcu a premiat fiecare profesor, dar şi fiecare elev merituos în acest an, iar cea mai recentă performanţă a Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia a fost cucerirea medaliei de aur la baschet feminin, la Under 17.

Elevii liceului au pregătit momente artistice între festivităţile de premiere şi între discursuri, astfel că invitaţii şi elevii liceului s-au putut delecta cu momente de dans, muzică, iar la final baschetbalista Emilia Gherman a cântat imnul liceului alături de profesorul îndrumător.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: FOTO: Antrenorul lotului olimpic de judo, Florin Bercean, prezent la ziua Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax