Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Aparat medical de ultimă generație, donat Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, secția Pediatrie

Publicat

Un echipament medical de ultimă generație, pentru monitorizarea funcțiilor vitale, destinat secției de Pediatrie, a fost donat luni Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia. Aparatul are o valoare de aproximativ 6.000 de euro.

Prin donația făcută, Camera Executorilor Judecătorești, de pe raza județelor Alba, Sibiu și Hunedoara, împreună cu Asociația S.A.H. 2013, au contribuit la dotarea secției, și, implicit, la salvarea și îngrijirea la nivel înalt a micilor pacienți cu afecțiuni care necesită monitorizare continuă, transmit reprezentanții spitalului.

Aceste dispozitive medicale măsoară funcțiile de bază ale corpului uman și sunt primele care dau alarma în cazul detectării unei modificări în starea unui copil bolnav.

Echipamentul medical, ce constă într-un monitor ale funcțiilor vitale ecran 12, Tip B125, în valoare de 26.742 lei cu TVA și o masă pentru aparate, în sumă de 634 lei, a fost primit cu recunoștință de către întreaga echipă medicală a secției de Pediatrie, mai precizează reprezentanții spitalului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate