Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Aparate de ventilație pulmonară donate spitalelor din Sebeş şi Aiud de către Crucea Roşie Română Filiala Alba

Publicat

Crucea Roșie Română Filiala Alba a donat două ventilatoare moderne, noi, destinate pacienţilor internaţi în cadrul spitalelor din Sebeş şi Aiud. Acțiunea a fost inițiată în contexul crizei medicale generate de pandemia de coronavirus.

Sistemul de ventilație donat unităţilor medicale este un aparat AEON VG70, dotat cu baterie de capacitate mare și poate fi folosit pentru deplasările intraspitalicești ale pacienților aflați în tratament.

Aparatele au fost puse în funcţiune, miercuri, de către o echipă de specialiști și vor deservi pacienții internați în cele două spitale, transmit reprezentanții organizației.

Potrivit sursei citate, aparatele au o valoare totală de aproximativ 178.000 lei şi au fost achiziționate din fondurile strânse în cadrul campaniei pe care Crucea Roșie a desfășurat-o în beneficiul spitalelor și a pacienților afectați de  COVID-19.

”Crucea Roșie Română Filiala Alba aduce călduroase mulţumiri tuturor colaboratorilor şi sponsorilor care în această perioadă au sprijinit demersurile organizaţiei noastre pentru consolidarea răspunsului la ameninţarea cu noul coronavirus COVID-19”, precizează Adrian Dușa, directorul Filialei Alba – Crucea Roșie România.

“Un gând de mulțumire Filialei de Cruce Roșie a Județului Alba pentru donația făcută. Acest gest caritabil se adaugă unei liste generoase de sponsori care au decis să susțină sănătatea din Municipiul Sebeș, în beneficiul comunității locale. În calitate de primar, îmi declar implicarea totală pentru a dezvolta, prin parteneriate și prin finanțări nerambursabile atrase, acest domeniu atât de important în viața orașului”, a transmis primarul Dorin Nistor.

”Parteneriatul pe care municipiul Aiud îl derulează cu Crucea Roșie Română Filiala Alba este unul strategic, pe care îl vom dezvolta în următoarea perioadă. Mulțumim pentru sprijinul acordat”, au precizat reprezentanții Primăriei Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax