Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Aproape 2 tone de băuturi alcoolice contrafăcute, confiscate în Alba şi Mureş. „Marfa” era distribuită la petreceri organizate în restaurante

Publicat

butoaie alcool Aproape 2 tone de băuturi alcoolice destinate comercializării ilegale au fost confiscate de poliţişti, în urma unor percheziţii efectuate în judeţele Mureş şi Alba. Oamenii legii au ridicat cantităţi de vin, coniac, vişinată, ţuică şi alcool etilic, după ce au verificat şapte locaţii. “Marfa” era distribuită la evenimente organizate în judeţele Alba, Mureş şi Sibiu.

Potrivit unui comunicat al IPJ Mureş, “peste 1.700 de litri de alcool şi aproape 4.500 de lei  au fost ridicaţi de poliţiştii din Mureş, în urma a şapte percheziţii efectuate, vineri, 19 iunie a.c., pe raza judeţelor Mureş şi Alba, la persoane bănuite de evaziune fiscală”.

Poliţiştii au descins la patru adrese din judeţul Mureş şi trei din Alba.

În urma percheziţiilor, “poliţiştii au ridicat băuturi ambalate în sticle şi alţi recipienţi, fără etichete şi banderole de marcaj, destinate comercializării ilegale, respectiv 1.423 de litri de vin, 133 de litri de coniac, 35 de litri de vişinată, 109 litri de ţuică de fructe şi 10 litri de alcool etilic, precum şi 4.489 de lei”.

De asemenea, “a fost identificată o instalaţie artizanală de distilare a băuturilor alcoolice, substanţe chimice utilizate pentru prepararea băuturilor, precum şi sute de recipienţi din plastic şi sticle similare celor utilizate de mărci consacrate, existând indicii că persoanele sunt implicate inclusiv în fapte de contrafacere”.

Din cercetările poliţiştilor, reiese faptul că băuturile erau distribuite la evenimente organizate în unităţi de alimentaţie publică, de pe raza judeţelor Mureş, Alba şi Sibiu.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax