Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Aproape 400 de șoferi testați pentru alcool sau droguri la volan în Alba. Permise reținute și amenzi date de Poliția Rutieră

Publicat

Poliția Rutieră Alba a organizat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o acțiune de verificare în trafic. Șoferii au fost opriți și testați cu aparatele alcooltest/drugtest.

Potrivit IPJ Alba, între orele 20.00 – 4.00, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat, pe raza întregului județ,  acțiuni care au avut ca scop

  • creșterea siguranței rutiere și depistarea participanților la trafic care nu respectă regulile de circulație
  • în special depistarea conducătorilor auto care nu respectă interdicția de a conduce autovehicule fiind sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor.

Polițiștii rutieri, împreună cu cei de ordine publică au acționat în filtre rutiere, pe principalele artere din județ.

Au testat, cu aparate etilotest și drugtest, 393 de conducători auto.


În urma activităților efectuate au fost constatate mai multe nereguli, pentru care polițiștii rutieri au aplicat 103 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 31.895 de lei.

Au fost reținute 9 de permise de conducere, retrase 7 certificate de înmatriculare și au fost constatate 3 infracțiuni la regimul rutier.

Astfel de acțiuni vor continua, pentru reducerea numărului de accidente rutiere, cât și pentru un trafic rutier în siguranță.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mark

    luni, 11.03.2024 at 00:43

    Yeah, sure it will 🙄. Let us know where Romania places in Europe this year in accidents, deaths from driving incidents. Move out of last by a few spots, then I’ll agree. Until then, this is wasted resources, misdirected effort, invasion of privacy and a money grab for the town. I sincerely hope I’m mistaken, but I would bet a large sum, that I am not. It’s a „battle” being fought with a losing strategy.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax