Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Aproape o mie de preşcolari şi elevi din Alba au participat la lecţii de educaţie rutieră şi alte activităţi în campania “Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”, derulată de IPJ

Publicat

DSC_0105 Ultima zi din campania „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”, organizată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, a fost dedicată siguranţei rutiere. Poliţiştii au fost prezenţi în şcoli şi în trafic, iar patrulele şcolare au acţionat la trecerile de pietoni din apropierea unităţilor de învăţământ.

În 7 aprilie 2017, activităţile organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba în cadrul Campaniei „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii” au vizat siguranţa circulaţiei pe drumurile publice. Acestea s-au adresat, în principal, celor mai mici dintre participanţii la traficul rutier.

Astfel, sub îndrumarea poliţiştilor de la rutieră şi a profesorilor coordonatori, elevii patrulelor şcolare, constituite la nivelul unităţilor de învățământ din judeţul Alba, i-au ajutat pe colegii lor să ajungă la şcoală în siguranţă şi să transpună în practică, în condiţii reale de trafic, cunoştinţele privind circulaţia pe drumurile publice, însuşite în timpul activităţilor educative cu tematică rutieră.

În unităţi de învăţământ din judeţ, poliţiştii rutieri, împreună cu cei ai Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, au organizat lecţii de educaţie rutieră la care au participat aproape 1.000 de preşcolari şi elevi.

Copiii au avut ocazia să vadă autospecialele de poliţie şi au primit sfaturi legate de comportamentul preventiv ce trebuie adoptat atunci când participă la traficul rutier.

În perioada 3-7 aprilie a.c., în cadrul Campaniei „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”, poliţiştii din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba au desfăşurat peste 250 de activităţi informativ – preventive în beneficiul a peste 7.600 de persoane (elevi, cadre didactice, vârstnici, membri ai asociaţiilor de proprietari).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax