Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Arătă că îți pasă” – spectacol caritabil la Cugir. Strângere de fonduri pentru elevii nevoiași

Publicat

Centrul Cultural Cugir a găzduit, joi seara, spectacolul caritabil anual „Arată că îți pasă”, eveniment organizat de către Consiliul Elevilor Colegiului Teoretic „David Prodan” Cugir, alături de partenerii lor Asociația „Ține de Tine!”, Centrul Cultural Cugir și Primăria Orașului Cugir.

Fondurile obținute din donațiile colectate la intrarea în sala de spectacol, aproximativ 2.554 de lei, organizatorii (elevii colegiului cugirean alături de reprezentanții asociației caritabile), vor acorda burse în valoare de 500 de lei, timp de un an, eleviilor din Cugir care au o situație materială dificilă și cu rezultate foarte bune la învățătură.

Programul spectacolului a fost unul variat, cei prezenți în sala Centrului Cultural au putut urmări momente artistice de dans sportiv oferite asistenței de către sportivii Luiza Baltă și Radu Stoian („ProDance2007” Cugir), Corvina Torok și Andra Fleșeriu (ambele de la Școala de dans „Exonoritic Dance” Cugir), coordonatoare Maria Mirabela Herlea, altături de colegii lor de la aceeași școală de dans.

Vezi și MESAJE de CRĂCIUN 2019: Urări de Sărbători pentru cei dragi. SUTE de mesaje frumoase și felicitări haioase

Alături de reprizele de dans modern și sportiv, publicul prezent a avut parte de scenete de teatru, puse în scenă de actorii Cercului de Teatru al Centrului Cultural Cugir. Din program nu au lipsit tradiționalele colinde care vestesc peste câteva zile Nașterea Domnului, în interpretarea membrilor Fanfarei de Copii a Centrului Cultural Cugir, conduși de Petru Adam, grupului „Aprentis”, coordonat de profesor Călin Furdui.

Seara s–a încheiat cu prezentare de modă „Ecool”, rochițele manechinelor fiind confecționate din materiale reciclabile/reciclate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax