Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Arena Alba Iulia a câştigat Cupa României la penalty-uri. Performanţa Alba Iulia – Arena Alba Iulia, 4-5

Publicat

Zi plină de fotbal în cadrul „Finalului Fotbalistic”, organizat de AJF Alba la Blaj pe stadionul CSS-Parc ”Avram Iancu”. Arena Alba Iulia a reuşit să fie performera sezonului, după ce a câştigat faza judeţeană a Cupei României, învingând Performanţa Alba Iulia cu scorul de 5-4 (după loviturile de departajare, scorul în cele 120 de minute fiind de 2-2).

Deşi, la începutul campionatului erau „boboci”, fotbaliştii de la Arena Alba Iulia au reuşit să termine sezonul fără înfrângere. După ce, în Seria I a Ligii a V-a, a reuşit să adune toate punctele puse în joc, fără a le da adversarilor nicio şansă, echipa antrenată de Ovidiu Barna şi-a întrecut limitele şi a scos din Cupa României formaţii consacrate în judeţ, precum CSO Cugir (echipă care s-a zbătut la promovarea în Liga a III-a până în ultima etapă) şi acum Performanţa Alba Iulia, care a jucat ultimele două baraje pentru accederea în Liga a III-a.

Vezi galeria foto pe Sport.Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax