Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Armă cu aer comprimat, găsită de polițiști în mașina unui bărbat. A fost oprit pe autostradă, în zona Vințu de Jos

Publicat

O armă cu aer comprimat a fost găsită în mașina unui bărbat. A fost oprit pe autostradă, în zona Vințu de Jos.

Polițiștii din cadrul Biroului Poliție Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea- Deva au fost sesizați de către un bărbat de 53 de ani, cu privire la faptul că, persoana cu care a călătorit, într-un autoturism, deține o armă.

Echipajele de poliție au reușit identificarea autoturismului și au procedat la oprirea acestuia, pe autostrada A1, la kilometrul 312, pe raza comunei Vințu de Jos, sensul de deplasare Deva- Sibiu.

În autoturism, a fost identificat, de către polițiști, un bărbat de 58 de ani, în calitate de conducător auto, care avea asupra sa un pistol metalic de tir sportiv, neletal, cu aer comprimat, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Pe lângă pistol, în mașină au mai fost găsite 23 de butelii de gaz comprimat CO 2, precum și 1000 de bile metalice, despre care afirmă că le-ar fi achiziționat din Belgia.

În continuare, au fost sesizați polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, care au continuat verificările și au constatat faptul că bărbatul nu este deținător legal de arme și muniții, iar arma pe care o avea asupra sa, este supusă autorizării.

Ulterior, polițiștii au indisponibilizat arma și muniția aferentă și au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deținerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării și contrabandă calificată.

Foto: IPJ Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate