Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CÂND PUTEREA SE URCĂ LA CAP: Aroganţa de ciocoi, pe bani publici, a deputatului PD-L Corneliu Olar

Publicat

Corneliu Olar, deputat PD-L Alba

masina olar

Atitudine batjocoritoare la adresa românilor plătitori de taxe. Deputatul PD-L Alba, Corneliu Olar nu dă doi bani pe bunurile statului, plătite din banii contribuabililor.

Coborât din inima Apusenilor, Olar s-a prezentat, vineri, cu întârziere, la întâlnirea cu ministrul Administraţiei şi Internelor, ce a avut loc la Traseul celor Trei Fortificaţii, în Alba Iulia. Ajuns în fata porţii Traseului, acesta a lăsat maşina în drum, cu geamul din dreapta faţă coborât, cu uşile deschise şi cheile în contact. A salutat, cu câte o strângere de mână, jurnaliştii şi garda Cetăţii, aflaţi în faţa porţii şi, cu o voce tare şi lipsită de cordialitate, le-a cerut acestora să-i parcheze maşina, precizând totodată, cu ironie, că-i plătită din banii „voştri”, făcând referire la jurnalişti, contribuabili de rând.

Pe când toată lumea prezentă de faţă credea că-i o glumă nesărată, deputatul Olar şi-a continuat, pe jos, drumul spre Hotelul Medieval, unde avea loc întrunirea primarilor PD-L cu ministrul MAI şi dus a fost.

[media id=115 width=320 height=240]

Nu a durat mult timp şi a început circul în stradă. Loganul lăsat în drum de „şoferul” Olar a făcut coadă de maşini în spate, iritându-l la maxim pe un conducător auto albaiulian. După mai multe claxoane îndelungi, a început schimbul de replici între şoferul respectiv şi una dintre gărzile Cetăţii, albaiulianul cerându-le acestora, fără respect, să mute maşina din drum, pentru a putea trece. În cele din urmă, un jurnalist a dus Loganul într-o parcare, pentru a elibera aleea.

Nu ştim în ce stare şi-a găsit deputatul Olar maşina, la ieşirea din şedinţă, însă credem că, dacă i-ar fi păsat cât de puţin de bunul statului, adică de banul contribuabilului, nu ar fi procedat în acest fel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. toma

    sâmbătă, 27.11.2010 at 08:00

    Ce spune-ti onorati alegatori din zona Apuseni-Teius ( De ce si Teius cu Apusenii n-am inteles niciodata ) de mirlanul pe care l-ati trimis in parlament sa va/ne reprezinte ?

  2. axinte

    sâmbătă, 27.11.2010 at 08:48

    In locul vostru, i-as fi parcat masina si i-as fi aruncat cheile intr-o gura de canal… La vreo ancheta ulterioara, as fi declarat ca le-am pierdut!

  3. Rodica

    miercuri, 01.12.2010 at 15:49

    E un NESIMTIT , Olar asta. Nici nu ar trebui sa ne pierdem timpul cu el. Nici eu nu stiu de ce Teius cu Apusenii dar imi amintesc ca la Teius a primit mai multe voturi decat in unele localitati din Apuseni. Doamne fereste sa mai iasa vreodata deputatat!!!

  4. cristina

    vineri, 16.11.2012 at 09:30

    nu are nici o calitate e arogant plin de el si i se pare ca totul i se cuvine sa dea domnul sa nu mai iasa si pe deasupra e si urat mult noroc olare sa pici

    • MIHAELA

      vineri, 16.11.2012 at 10:43

      ESTE UN OM EXTRAORDINAR

  5. anonim

    vineri, 16.11.2012 at 10:45

    Nu il mai tot criticati

  6. LIVIU I. - CAMPENI

    joi, 29.11.2012 at 13:41

    VA LEGATI DE MARUNTISURI ,INSA OLAR CORNRL E UN OM DE BINE CU UN SUFLET MARE CARE A AJUTAT FOARTE MULTI OAMENI , BISERICI , CTITOR DE BISERICI , A SCOS 5 LEGI EXTRAORDINARE PT. OAMENII DIN COLEGIUL SAU SI NU NUMAI, A AJUTAT SI PROMOVAT MII DE TINERI, ETC… BUNUL DUMNEZEU SA-L TINA SANATOS SI SA-I AJUTE IN A CONTINUA SA FIE ALESUL NOSTRU IN PARLAMENT , UN MOT SI UN ROMAN CARE NE FACE CINSTE ,CARE IUBESTE OAMENII SI MERITA SA NE REPREZINTE CU DEMNITATE !!!

  7. nepotu

    duminică, 29.12.2013 at 03:57

    Liviule du-te cu el la Nucet si va rugati pe acolo prin spital.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax