Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Asfaltări și reparații pe mai multe străzi din Blaj. Investiție de 1,4 milioane lei în infrastructura orașului

Publicat


Primarul municipiului Blaj a anunțat că în această perioadă se execută lucrări de modernizare și reparații pe mai multe străzi din oraș. Investiția totală este de 1,46 milioane lei.

”În fiecare an, reparăm între 10 și 15 străzi din municipiu, care au fost asfaltate sau modernizate în urmă cu ceva timp și care au suferit anumite deteriorări în ultimii ani. În acest an am făcut reparații curente pe străzile Aleea Viitorului (foto), Mihai Eminescu, Gheorghe Șincai, Izvorului și Stejarului, unde au fost efectuate următoarele tipuri de lucrări: asfaltarea carosabilului, înălțarea capacelor de canalizare și înlocuirea celor deteriorate, refacerea rigolelor și lărgirea suprafeței rutiere. În cifre, vorbim de 1.700 metri liniari de asfalt turnat (10.000 mp ca suprafață), 1.200 metri liniari de bordură, 65 de cămine de canalizare modernizate și 4.000 mp de drum lărgit. Până la 30 septembrie vor fi modernizate sau reparate străzile Oborului (foto), Alexandru Borza (în zona străzii Aron Pumnul) și Axente Sever. Valoarea totală a investiției este de 1.468.320 lei”, a anunțat primarul Gheorghe Valentin Rotar.

 

Potrivit edilului, modernizarea, repararea și întreținerea străzilor de pe raza Blajului reprezintă priorități anuale pentru primărie.

”Ne dorim să aducem la cele mai bune standarde toate arterele din municipiu, deoarece obiectivul principal al comunității, „Blaj – oraș european”, nu poate fi atins fără a beneficia, în primul rând, de o infrastructură pe măsură”, a precizat primarul Blajului.

sursa foto: Facebook (Gheorghe Valentin Rotar)


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

CÎMPENI

Atac mortal în Apuseni: Un berbec a omorât un bătrân, într-o comună din Alba

Publicat

Un bărbat în vârstă de aproximativ 80 de ani și-a pierdut viața, duminică seara, în comuna Sohodol. A fost atacat de un berbec, în apropierea locuinței. Potrivit IPJ Alba, din primele date, bărbatul se afla cu turma de oi în apropierea gospodăriei. Revenim cu amănunte.

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Drumul turistic din Alba, pe care șoferii își pot rupe mașinile. Aventuri între Roica și Mogoș

Publicat

Drumul județean DJ 107K, între Roica, Întregalde și Mogoș, intră din nou în atenția localnicilor și turiștilor. Asta după ce unii dintre vizitatori renunță să-și continue drumul, în ciuda peisajelor pitorești, pentru că-și rup mașinile pe acest tronson. Cel puțin așa susține un cititor Alba24. ”Drum județean, în comuna Întregalde, de la Roica spre Mogoș. […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Crimele de la Săpoca: În noaptea masacrului, în pat cu atacatorul a mai fost pus un pacient, deși erau locuri libere în spital

Publicat

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, duminică, în contextul tragediei de la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca, unde un pacient a ucis patru persoane internate şi a rănit alte nouă, că în unitatea medicală s-a produs un lung şir de erori umane şi această tragedie putea fi evitată, notează Romania24.ro. „Din păcate (…) s-a produs […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

BACALAUREAT 2019, sesiunea a doua: Prima probă, miercuri. MODELE de SUBIECTE, calendar și reguli pentru examen

Publicat

examen bac

Miercuri, 21 august, începe a doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2019. Prima probă este cea scrisă, de Limba și literatura română. Probele orale încep în 27 august, iar primele rezultate vor fi cunoscute în 3 septembrie. Pentru a promova Bacalaureatul, un absolvent de liceu trebuie să susțină toate probele de evaluare a competenţelor lingvistice […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate