Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Asfaltări și reparații pe mai multe străzi din Blaj. Investiție de 1,4 milioane lei în infrastructura orașului

Publicat

Primarul municipiului Blaj a anunțat că în această perioadă se execută lucrări de modernizare și reparații pe mai multe străzi din oraș. Investiția totală este de 1,46 milioane lei.

”În fiecare an, reparăm între 10 și 15 străzi din municipiu, care au fost asfaltate sau modernizate în urmă cu ceva timp și care au suferit anumite deteriorări în ultimii ani. În acest an am făcut reparații curente pe străzile Aleea Viitorului (foto), Mihai Eminescu, Gheorghe Șincai, Izvorului și Stejarului, unde au fost efectuate următoarele tipuri de lucrări: asfaltarea carosabilului, înălțarea capacelor de canalizare și înlocuirea celor deteriorate, refacerea rigolelor și lărgirea suprafeței rutiere. În cifre, vorbim de 1.700 metri liniari de asfalt turnat (10.000 mp ca suprafață), 1.200 metri liniari de bordură, 65 de cămine de canalizare modernizate și 4.000 mp de drum lărgit. Până la 30 septembrie vor fi modernizate sau reparate străzile Oborului (foto), Alexandru Borza (în zona străzii Aron Pumnul) și Axente Sever. Valoarea totală a investiției este de 1.468.320 lei”, a anunțat primarul Gheorghe Valentin Rotar.

 

Potrivit edilului, modernizarea, repararea și întreținerea străzilor de pe raza Blajului reprezintă priorități anuale pentru primărie.

”Ne dorim să aducem la cele mai bune standarde toate arterele din municipiu, deoarece obiectivul principal al comunității, „Blaj – oraș european”, nu poate fi atins fără a beneficia, în primul rând, de o infrastructură pe măsură”, a precizat primarul Blajului.

sursa foto: Facebook (Gheorghe Valentin Rotar)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax