Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Asociația Apuseni Spirit a predat o clinică veterinară mobilă. Cu ajutorul acesteia se vor organiza campanii de sterilizare

Publicat

După doi ani de muncă intensă, Asociația Apuseni Spirit a anunțat că a predat clinica veterinară mobilă doctorului veterinar Sorin Micas din Sălciua. Această realizare reprezintă un pas major în eforturile asociației de a îmbunătăți condițiile de viață pentru animalele comunitare din regiunea Apuseni.

„Cu ajutorul acestei clinici veterinare mobile, doctorul Sorin Micas, împreună cu alți colaboratori dedicați, va organiza campanii de sterilizare în diverse localități din Apuseni. Scopul acestor campanii este de a controla eficient populația de animale comunitare și de a promova sănătatea și bunăstarea acestora.

Sperăm că autoritățile locale vor înțelege importanța acestui proiect și vor acorda sprijinul necesar pentru succesul său continuu.

Controlul populației de animale comunitare este esențial pentru prevenirea suprapopularii și pentru asigurarea unui mediu sănătos și sigur atât pentru animale, cât și pentru comunitățile umane.

Mulțumim tuturor celor care au susținut și au contribuit la realizarea acestui proiect. Împreună, putem face o diferență semnificativă pentru animalele comunitare din Apuseni”, au transmis reprezentanții Asociației Apuseni Spirit.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Matei G.

    duminică, 09.06.2024 at 07:25

    Felicitari d-le Dr.Mult succes in tot ce faceti!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax