Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Atelier de toamnă veselă”, expoziție organizată de elevii Centrului Școlar de Educație Inclusivă Alba Iulia

Publicat

atelier de toamna1

A VI-a ediție a expoziției de toamnă „Atelier de toamnă veselă” a fost deschisă la Alba Iulia. Lucrările aparțin elevilor cu Cerinţe Educative Speciale de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă din Alba Iulia și constau în obiecte decorative, desene, picturi şi colaje cu materiale din natură specifice acestui anotimp, precum și lucrări realizate din materiale reciclabile sau de Halloween.

De la desene tematice până la lucrări și obiecte confecționate din legume, fructe, frunze, semințe, hârtie, ziare, diverse materiale reciclabile, toate exponatele sunt realizate de mâinile elevilor, cu îndemânare, răbdare și talent, începând de la clasa Pregătitoare până la clasa a VIII-a, elevi cu deficiențe grave și moderate, sub îndrumarea atentă a cadrelor didactice.

atelier de toamna3

Având ca scop valorificarea creativităţii copiilor şi implicarea acestora în activităţi menite să le formeze comportamente şi atitudini ecologice orientate spre asigurarea calităţii mediului înconjurător, în cadrul expoziției veți putea vedea lucruri deosebite, obținute din orice găsim în jurul nostru sau oferit de natură, reciclând și transformând în obiecte unice, deosebite, create cu dorința de a le oferi și altora pentru a fi admirate.

atelier de toamna2

Începând de miercuri, 31 octombrie, până luni, 5 noiembrie, toți cei interesați și iubitori de frumos sunt așteptați la Alba Mall, unde „Atelierul de toamnă veselă” le va înveseli ziua, a transmis consilierul educativ, prof. Daniela Cristian.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax