Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: “Atelier de toamnă veselă”, expoziţie organizată de elevii CSEI Alba Iulia. Obiecte decorative, desene şi colaje cu materiale din natură

Publicat

IMG_20141030_162333 Elevii CSEI Alba Iulia prezintă lucrări cu tema “Atelier de toamnă veselă”, la Alba Mall. Obiecte decorative, desene şi colaje cu materiale din natură specifice acestui anotimp, precum și lucrări realizate din materiale reciclabile sau de Halloween pot fi văzute la complexul comercial, de vineri, ora 14.00, până luni, 3 noiembrie.

De la desene tematice pana la obiecte confectionate din legume, fructe, frunze, semințe, hartie, ziare, diverse materiale reciclabile, toate exponatele sunt confectionate de mâinile elevilor, începând cu clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a și realizate cu mult suflet si imaginație alături de cadrele didactice coordonatoare.

Aflată în anul IV al existenței sale, expoziția a avut ca punct de pornire ideea că se pot obține lucruri deosebite din orice găsim în jurul nostru sau oferit de natură, reciclând și transformând în obiecte unice, deosebite, create cu dorința de a le oferi și altora pentru a fi admirate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax