Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Atenție! Circul și eu!”. 80 de preşcolari din Aiud au participat la concurs, de Ziua Copilului. Activități organizate de IPJ Alba

Publicat

DSC_0861Activităţile organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba în parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, dedicate zilei de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, au continuat marți, 31 mai, la Aiud.

Astfel, continuând tradiţia ultimilor ani, în cadrul Proiectului Educaţie Rutieră – Educaţie pentru Viaţă, la Grădinița „Primii Pași” din municipiul Aiud, a avut loc concursul de colaje „Atenție! Circul și eu!”.

La competiţie au participat 80 de preşcolari din grupele mari de la toate grădiniţele din municipiul Aiud. Aceştia şi-au exprimat cunoştinţele în domeniul circulaţiei rutiere, au creat desene şi colaje, iar un juriu format poliţişti ai structurilor de rutieră şi prevenire, precum şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Alba i-au premiat pe cei mai talentaţi dintre participanţi.

În final, câştigătorii au fost răsplătiţi cu diplome, medalii, cupe, jocuri şi rechizite.

Activităţile dedicate Zilei Internaţionale a Copilului, organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba continuă, miercuri, 1 iunie, când preşcolarii şi şcolarii din Zlatna se vor întrece în concursul de desene pe asfalt, intitulat „O lume de copii – o lume sigură!”, organizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba, iar cei din Alba Iulia sunt aşteptaţi de poliţişti, în Piaţa Cetăţii, pentru a participa la concursuri cu tematică rutieră şi activităţi recreative ce vor fi organizate cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax