Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Atenţie de la cine cumpăraţi maşini second-hand. Autoturism adus ilegal din Germania, vândut în Alba

Publicat

masina furata

Un bărbat din Vâlcea este cercetat penal de către poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia, pentru deturnarea unui autoturism, din Germania, în valoare de 4000 euro. A fost depistat după ce a vândut maşina unei tinere din Alba, iar, la RAR, noua proprietară a descoperit ilegalitatea.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au identificat un autoturism semnalat ca deturnat de către autoritățile germane din data de 27 iulie 2018.

În urma cercetărilor, poliţiştii de investigaţii criminale l-au identificat pe un tânăr de 27 de ani, din Vâlcea, ca persoană bănuită de deturnarea autoturismului, în valoare de 4000 euro, din Germania.

În noiembrie 2018, tânărul ar fi luat, în condiţii ilegale, din Germania, un autoturism, pe care l-a exportat, în România, cu scopul de a-l comercializa pentru a i se pierde urma acestuia.

Autovehiculul a fost scos la vânzare sub prețul pieţei şi vândut, tot în noiembrie 2018, unei tinere de 28 de ani din localitatea Valea Lungă, judeţul Alba.

masina furata

Tânăra care a achiziţionat autoturismul l-a prezentat pentru efectuarea unui raport de verificare la Registrul Auto Român – Reprezentanța Alba, iar cu această ocazie a aflat că autoturismul în cauză a fost deturnat din Germania.

Poliţiştii de investigații criminale au indisponibilizat autoturismul, care a fost introdus la camera de corpuri delicte a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

În continuare poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire, urmând a se purta corespondenţă cu autorităţile germane în vederea restituirii vehiculului în cauză.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax