Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ”Atenție! Zonă frecventată de urși”. Avertismente amplasate pe locurile de joacă de pe pista de biciclete din Alba Iulia

Publicat

Autoritățile din Alba Iulia au montat avertismente legate de prezența urșilor în zona pistei de biciclete din zona pădurii de la Mamut, după ce în zonă au fost observate urme ale unui urs adult și ale unei ursoaice cu pui. 

Avertismentele au fost amplasate pe elementele din zona locurilor de joacă și pe foișoarele de odihnă de pe lungimea pistei.

Primăria Alba Iulia a avertizat încă de acum 3 săptămâni că zona este frecventată de urși, iar polițiștii locali au fost trimiși în patrulare cu mașinile.

Pista de biciclete este frecventată de foarte mulți locuitori ai orașului, mai ales în weekend. Pe traseul ei sunt amplasate locuri de joacă și de odihnă, iar accesul auto este interzis.

Zona este preferată de bicicliști, prin pădure existând mai multe trasee pentru aceștia, dar și de familiile cu copii.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax