Connect with us
Publicitate

ABRUD

FOTO: Aţi văzut-o? Femeie dată dispărută de la domiciliu, din Mătişeşti, comuna Ciuruleasa. Poliţia a demarat căutările

Publicat

Poliţiştii din Alba caută o femeie care a plecat de acasă, din comuna Ciuruleasa şi nu s-a mai întors. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Potrivit IPJ Alba, Postul de Poliţie Ciuruleasa a fost sesizat joi cu privire la faptul că miercuri seara (5 septembrie 2018), Sabina Dorina Marc (50 de ani) din localitatea Mătişeşti a plecat de la domiciliul său şi nu a revenit.

Semnalmentele femeii: 1,60 înălțime, păr drept, grizonat, ochi căprui, constituție robustă, faţă rotundă; semn particular – o aluniţă mare sub bărbie.

La data plecării, aceasta purta un sacou de culoare crem, rochie cu flori şi pantofi negri.

Imediat după sesizare, poliţiştii Postului de Poliţie Ciuruleasa, împreună cu poliţiştii din Abrud şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au demarat activităţile de căutare a femeii, iar aceasta a fost dată în urmărire la nivel național.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea persoanei dispărute sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax