Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | Au furat un cablu electric din zona Cetăţii Alba Carolina. Doi tineri din Alba Iulia, cercetați de polițiști

Publicat

Un tânăr în vârstă de 20 de ani şi un adolescent din Alba Iulia sunt cercetaţi de poliţişti după ce au furat un cablu electric din zona Cetăţii Alba Carolina. Aceştia au fost surprinşi de un agent de pază de la punctul de acces barieră de lângă Hotel „Cetate”.

În noaptea de duminică spre luni, agentul de pază ce efectua serviciul în zona barierei de acces în Cetatea Alba Carolina, lângă Hotel „Cetate”, a solicitat sprjinul patrulei de ordine publică pentru a reţine două persoane care încercau să sustragă cablul electric ce alimenta toneta de îngheţată ,,Alpin 57’’.

După o urmărire de aproximativ 200 de metri, aceştia au fost prinşi lângă spălătoria ,,Tomas’’. În urma percheziţiei, asupra lor a fost găsite un cutter, un cleşte şi aproximativ 40 metri de cablu electric.

M.P.C. în vârstă de 20 ani şi F.G. în vârstă de 15 ani, ambii domiciliaţi în Alba Iulia, au fost predaţi Poliţiei municipiului Alba Iulia în vederea continuării cercetărilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax