Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Au început lucrările de modernizare la Școala din Căpud. Investiție de peste 560.000 de lei

Publicat

Un proiect amplu, în valoare de 567. 378 lei, privind reabilitatea Școlii Primare din Căpud a început să fie pus în operă la Teiuș, școala veche, o clădire în care au învățat zeci de generații de elevi, care apoi, au făcut cinste satului și orașului Teiuș, nu a avut parte pe parcursul a peste 70 de ani de existență de o reparație completă, ci doar de lucrări curente și reparații de mică amploare.

Potrivit reprezentanților Primăriei Teiuș, prin programul guvernamental de dezvoltare locală (60%) și cu o contribuție substanțială a bugetului local (40%), după obținerea tuturor avizelor necesare, care au durat destul de mult, lucrările la școală au demarat în forță.

„Se recompartimentează școala, se consolidează fundațiile, se schimbă acoperișul, grupurile sanitare vor fi unele de actualitate, încălzire cu centrală termică, toate vor deveni în scurt timp o realitate, iar încet, încet, satul Căpud va avea o școală modernă, unde pot să deprindă tainele cărții și a vieții, peste 45 de elevi și preșcolari”, a declarat primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai.

„Într-adevăr este un deranj pentru copii și părinți, prin mutarea lor temporară în spațiile puse cu generozitate la dispoziție de Parohia Reformată Căpud, dar sperăm ca timpul de așteptare să dureze cât mai puțin, astfel încât o școală demnă de secolul XXI să-și primească în haine noi, elevii și profesorii”, au mai transmis reprezentanții Primăriei Teiuș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax