Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO: Au început lucrările de reabilitare a Școlii Gimnaziale „Ioan Micu Moldovan” din Blaj. Valoarea investiției

Publicat

În aceste zile se lucrează intens pentru reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale „Ioan Micu Moldovan”, aflată în cartierul Izvoarele (mai demult Ciufud) din Blaj, investiție derulată pe fonduri europene. Potrivit primarului Gheorghe Rotar, în cadrul investiției este inclusă și reabilitarea Școlii Gimnaziale „Petru Pavel Aaron” din cartierul Veza.

Valoarea totală a investiției: 7.315.169,11 lei, din care valoarea lucrărilor la Școala Gimnazială „Ioan Micu Moldovan” este de 2.568.792,90 lei (+TVA).

Perioada de execuției este de 6 luni de la începerea lucrărilor, ordinul de începere fiind dat în data de 26 aprilie 2021.

Până acum, la Școala Gimnazială „Ioan Micu Moldovan” s-a turnat placa peste extindere, s-a executat zidăria de la etaj și se efectuează lucrări de cofrare și turnare pentru centurile și stâlpii de la etaj, precum și pentru centurile superioare.

La interior, s-a încheiat compartimentarea, s-a executat sistemul de termoizolare și s-a turnat placa în 7 săli de clasă. De asemenea, s-au poziționat sub placă cablurile electrice.

La finalul lucrărilor, la Școala Gimnazială ,,Ion Micu Moldovan” vom asigura condiții europene pentru un număr de 187 elevi de etnie romă, din categorii dezavantajate sau cu cerințe educaționale speciale.

Vezi și VIDEO: Cum arată curtea Colegiului IM Clain din Blaj, cea mai modernă curte a unui colegiu din țară. Stadiul lucrărilor

În ceea ce privește reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale „Petru Pavel Aaron”, investiția se află în stadiul de licitație.

sursa, foto: Facebook, Gheorghe Rotar

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax