Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Au început lucrările la o rețea de distribuție a gazelor naturale pentru zona industrială a orașului Teiuș și satul Beldiu

Publicat

La Teiuș au început lucrările pentru săpătura și montajul unei conducte de distribuţie gaze naturale, în lungime de peste doi kilometri, care va alimenta zona industrială a orașului și satul Beldiu. 

„O veste bună pentru toți cei ce cred în orașul nostru, în capacitatea lui de a se dezvolta.

Au început lucrările pentru săpătura și montajul conductei de 160 mm în diametru, ce va alimenta în prima etapă zona industrială a orașului nostru, iar apoi satul Beldiu, care nu mai este demult în izolare.

Lucrarea presupune realizarea unui traseu de conductă de peste 2 km și a început cu prima zonă, drumul Beldiului. Gazul metan este o necesitate și nu un moft care va aduce bunăstare și progres atât agenților economici cât și locuitorilor din satul Beldiu, care-l așteaptă de mult vreme, reprezentând mereu o promisiune a mai multor administrații, care astăzi începe să se materializeze”, au scris reprezentanții Primăriei Teiuș, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax