Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Au reînceput lucrările pe strada Călăraşi din Alba Iulia. În această săptămână, utilajele ajung şi pe strada Iaşilor

Publicat

Odată cu venirea primăverii şi vremea bună, au reînceput şi lucrările la infrastructura oraşului, pe străzile pe care, pe timpul iernii, şantierul rămas descoperit a dat bătăi de cap riveranilor. Începând cu data de 29 februarie, se lucrează pe strada Călăraşi, una dintre cele 24 de străzi ale municipiului pe care Primăria şi-a propus să le reabiliteze. Până acum, s-au pus borduri şi s-au pavat trotuarele pe o porţiune a străzii, iar, în cel mult două săptămâni, se preconizează ca lucrările să fie finalizate.

Din octombrie 2011, de când muncitorii firmei „Elis Pavaje” au demontat bordurile şi trotuarele de pe strada Călăraşi din Alba Iulia şi până în urmă cu câteva zile, locuitorii din zonă s-au plâns de starea deplorabilă în care se afla acest tronson de drum.

Începând de miercuri, din 29 februarie 2012, au reînceput lucrările pe această stradă, iar până în prezent s-au pus bordurile şi s-a pavat trotuarul, pe o porţiune. Muncitorii „Elis Pavaje” lucrează în continuare la instalarea bordurilor şi la delimitarea spaţiilor verzi care vor fi amenajate pe marginea acestei străzi, iar, după terminarea acestora, strada va fi asfaltată. Se preconizează ca lucrările să fie finalizate în cel mult două săptămâni.

Administraţia locală a anunţat că din această săptămână se vor demara lucrările şi pe strada Iaşilor.

Iată câteva fotografii de pe strada Călăraşi:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax