Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Au transportat material lemnos cu un autovehicul neînmatriculat și fără a avea documente de proveniență. Trei bărbați sunt cercetați de polițiștii din Alba Iulia

Publicat

Trei persoane ce transportau material lemnos fără documente de proveniență cu un motocar cu platformă, neînmatriculat, au fost depistate de polițiștii locali, în timp ce patrulau în localitatea Oarda de Jos. În prezent, cei trei au fost preluați de Poliția municipiului Alba Iulia, care continuă cercetările.

Marți, în jurul orelor 16.45, poliţiştii locali albaiulieni, în timp ce patrulau în Oarda de Jos, au surprins trei persoane în timp ce transportau material lemnos cu un motocar cu platformă, neînmatriculat. Aceştia nu au putut prezenta documente justificative, motiv pentru care a fost sesizată Poliţia municipiului Alba Iulia în vederea continuării cercetărilor. Cei trei suspecţi au fost preluați de agenţii din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, în vederea continuării cercetărilor.

Bărbații au fost identifcați ca fiind D.V. de 50 ani, domiciliat în Căpâlna de Jos, C.N.T., de 41 ani și  C.T.G. de 31 ani, ambii domiciliați în Oarda de Jos.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. anonim

    miercuri, 29.01.2014 at 14:09

    De cine se poate lega si politia… de niste amarati de oameni…

  2. Ciprian

    miercuri, 29.01.2014 at 21:07

    Doar de astia se pot lega iar pe cei care cara zilnic tir-uri intregi de material lemnos fara documente legale nu-i prinde nimeni. Au gresit, vor plati, dar e absurd sa prezinti niste amarati care-si asigura necesarul de lemn pentru incalzirea pentru iarna ca mare realizare a politiei romane impotriva mafiei lemnului.

  3. ion

    miercuri, 29.01.2014 at 21:26

    Ba tata asta da captura niste amarati vai de capu lor cu 2 brate de lemne taiate de pe marginea drumului ati prins si voi CATEI COMUNITARI de ce nu va atinge-ti si voi de rechinii cei mari care transporta cu camionul nu ca cacareata aia de 2 lei ????????????????????????????? AI ???????? CATEI COMUNITARI bravo santeti tari la mai mare. Da frate deacord nu este inmatriculata dar acte pe lemne??????????.

  4. ilie

    joi, 30.01.2014 at 08:35

    Cei mai tari politisti din Romania.La zdup cu ei *** *** *** ca le-a trebuit si lor lemne de foc sa se incalzeasca.
    Bravo Politiei Romane.Asa da!!!!!!
    P. S. :lasatii pe amaratii care ne golesc muntii de paduri sa-si faca treaba in voie.Nu-i deranjati ca dupa aia o patiti voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax