Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Un autocar care se îndrepta spre Alba Iulia, implicat într-un ACCIDENT pe DN 7 – Valea Oltului. Un pasager a ajuns la spital

Publicat

Un accident rutier s-a produs vineri seara, în jurul orei 19:40, pe DN 7 – Valea Oltului, la intrare în Călimănești. În evenimentul rutier au fost implicate un autocar și un TIR.

În autocarul înmatriculat în județul Galați se aflau 16 pasageri, care aveau ca destinație finală Alba Iulia. În urma evenimentului rutier, un pasager a fost rănit, fiind transportat la spital. 

Potrivit ISU Vâlcea, paramedicii SMURD și membrii echipei de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea au fost solicitați, vineri seara, pentru acordarea de îngrijiri medicale mai multor persoane, în urma producerii unui unui accident rutier, în care au fost implicate un camion încărcat cu carton și un autocar.

Evenimentul s-a produs la intrarea în orașul Călimănești, pe DN 7, cele două autovehicule intrând în coliziune. În momentul impactului, în autocar se aflau 16 pasageri, dintre aceștia două persoane având nevoie de îngrijiri medicale. Un bărbat în vârstă de 41 de ani ar fi suferit un traumatism toracic.

Potrivit reprezentanților ISU Vâlcea, restul pasagerilor vor continua deplasarea spre Alba Iulia (destinația finală), dar cu un alt autocar din zonă.

Potrivit IPJ Vâlcea, polițiștii rutieri au intervenit la un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că, pe DN 7C, în localitatea Călimănești, s-ar fi produs o coliziune între un TIR și un autocar, în care se aflau 16 pasageri.

În urma impactului a rezultat rănirea unui pasager, care va fi transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate