Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Autocar plin cu elevi, implicat într-un accident la intrarea în Turda dinspre Alba. O tânără și o femeie au ajuns la spital

Publicat

Un accident rutier s-a produs joi după-amiaza pe drumul național DN 1, la intrarea în municipiul Turda dinspre Alba. În evenimentul rutier au fost implicate un autocar plin cu elevi și un autoturism. În urma accidentului, o femeie de 61 de ani și o tânără de 16 ani, ambele pasagere în autoturism, au ajuns la spital.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 1 august, în jurul orei 15:00, a fost înregistrat un accident de circulație pe DN1 – E81, în afara localității Mihai Viteazu, fiind implicate un autoturism și un autocar.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că, un bărbat, de 28 de ani, care circula cu autotursimul dinspre o stradă secundară, la momentul pătrunderii pe DN1 – E81 ar fi intrat în coliziune cu un autocar, condus pe direcția Aiud spre Turda, în care se aflau mai mulți pasageri, respectiv minori însoțiți de cadre didactice.

În urma evenimentului au fost transportate la spital două pasagere din autoturism, o femeie de 61 de ani și o tânără de 16 ani.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Potrivit ISU Cluj, pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit la un accident rutier petrecut la intrare în municipiul Turda.

În accident au fost implicate un autocar și un autoturism.

În autocar se aflau 39 de elevi și 4 cadre didactice, însă din fericire niciunul dintre aceștia nu a necesitat îngrijiri medicale.

În urma accidentului au fost transportate la spital o minoră de 15 ani și o femeie de aproximativ 60 de ani, ambele aflate în autoturism.

sursa foto: ISU Cluj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate