Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Autocarul unei firme de transport din Alba, implicat într-un accident GRAV în Caransebeş. 26 de oameni au ajuns la spital

Publicat

accident autocar livio dario_1 Un autocar al firmei de transport de persoane Livio Dario din judeţul Alba a fost implicat, joi seara, într-un accident rutier grav, petrecut la Caransebeş (judeţul Caraş-Severin). 26 de oameni au ajuns la spital după ce şoferul autocarului ar fi pierdut controlul volanului, a lovit un autoturism, după care a părăsit carosabilul şi s-a oprit într-un stâlp de la reţeaua electrică.

Maşina transporta peste 50 de persoane şi pentru intervenţia în urma accidentului forţele ISU locale au activat planul roşu de acţiune.

Potrivit infocs.ro, autocarul ar fi intrat pe contrasens şi a lovit în lateral stânga autoturismul, un Ford. În urma accidentului, 26 de oameni au ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeş.

accident autocar livio dario_2 Au intervenit mai multe echipaje SMURD de la Caransebeș, Reșița și Oțelu Roșu.

Răniţii au suferit traumatisme, fracturi, contuzii, iar cel mai grav este o tânără, din Drobeta Turnu-Severin, cu leziuni la coloană.

Cinci dintre persoanele rănite sunt cetăţeni slovaci, iar restul sunt din mai multe localităţi din ţară, veniţi pentru specializare la firma de cabluri. Autocarul îi transporta de la fabrică la locurile de cazare.

sursa: infocs.ro

sursa foto: infocs.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax