Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

FOTO: Autospecială de stingere incendii și ambulanță, primite de SVSU Câmpeni și Primăria Cetatea de Baltă

Publicat

O autospecială de stingere incendii și o ambulanță au ajuns în dotarea Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Câmpeni, respectiv Primăriei comunei Cetatea de Baltă, ca urmare a parteneriatului ISU Alba – Operation Sabre, Marea Britanie.

Aflată la a patra vizită în judetul Alba, organizația britanică Operation Sabre contribuie la dezvoltarea și siguranta cetățenilor județului prin dotarea cu tehnică și echipamente de intervenție a comunităților locale.

De această dată beneficiari ai parteneriatului au fost Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgență Câmpeni care a primit o Autospecială de Stingere Incendii și Primăria Comunei Cetatea de Baltă care a fost dotată cu o ambulanță.

Până în prezent 7 autospeciale de stingere incendii au intrat în dotarea Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din judetul Alba, ca urmare a implicării colegilor pompieri din Marea Britanie, a ISU Alba și a Consiliilor Locale pentru Situații de Urgență. Autospecialele aduse funcționează în parametrii optimi și sunt dotate cu echipamente de protecție și diverse accesorii.

Acest parteneriat va continua și în perioada următoare pentru a asigura cetățenilor județului răspunsul promt si eficient în gestionarea situațiilor de urgență apărute.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax