Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Autospeciale donate pompierilor voluntari din comunele Ighiu și Arieșeni de o organizaţie din Marea Britanie

Publicat

ISU masini donate

O asociaţie umanitară din Marea Britanie a adus două autospeciale de stins incendii, pentru a fi utilizate de voluntarii de la SVSU Ighiu şi Arieşeni. Reprezentanţi ai organizaţiei s-au aflat în judeţul Alba, în perioada 13-15 iunie.

Anul trecut, organizația ,,Operation Sabre” a adus în județul Alba două autospeciale pentru stins incendii comunelor Cetatea de Baltă și Cenade. În acest an, aceeași organizație a adus în județ alte două autospeciale pentru stins incendii, destinate comunelor Ighiu și Arieșeni.

Pe lângă acestea „Operation Sabre” a adus peste 30 de autospeciale echipamente de protecţie pentru dotarea serviciilor profesioniste şi voluntare pentru situaţii de urgenţă din judeţele Mureș, Arad, Bihor și Harghita.

La recepția autospecialelor, în judeţul Alba, au participat prefectul județului Alba, Dănuț-Emil Hălălai, vicepreședintele consiliului județean Alba, Marius Hațegan, inspectorul șef al ISU Alba,  Cornel Oprișa și primul adjunct Nicolae Negoiță, primarii comunelor Ighiu și Arieșeni, Traian Rusu și Vasile Jurj, dar şi deputatul Ioan Dîrzu și reprezentanți ai instituților județene din județ.

sursa foto: Facebook (ISU Alba)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax