Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Autostrada Sebeș-Turda. Ministrul Drulă: Se toarnă ultimul strat de asfalt pe lotul 2, finalizat în procent de 90%

Publicat

Se așterne ultimul strat de asfalt pe lotul 2 al Autostrăzii A10 Sebeș -Turda, iar stadiul lucrărilor ajunge la 90%, a anunțat ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, într-o postare pe Facebook. 

”Lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda este unul dintre proiectele prioritare pentru România.

Citește și Cătălin Drulă: Lotul 2 al A 10 Sebeș-Turda, finalizat la 98%. ”Mai trebuie puși parapeții mediani și puțin strat de uzură”

Pe cei 24,2 km ai tronsonului – de la Pârâul Iovului la Aiud – a început turnarea covorului final de asfalt” a scris acesta.

În prezent se mai lucrează la montarea de parapete, la spațiile de servicii, la sistemul de scurgere a apelor, iar la viaductul peste calea ferată de la Teiuș se execută ultimele umpluturi.

”Facem toate eforturile să ne asigurăm că antreprenorul își respectă graficele asumate, astfel încât anul acesta să circulăm pe întreaga autostradă Sebeș-Turda” a dat asigurari Drulă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax