Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: Autoutilitară din Alba implicată în ACCIDENT în județul Cluj. O persoană a fost rănită

Publicat

O femeie a fost rănită într-un accident rutier petrecut luni dimineața pe centura Vâlcele-Apahida în județul Cluj, în care a fost implicată o autoutilitară înmatriculată în Alba.

UPDATE: Potrivit IPJ Cluj, o femeie de 43 de ani din Cluj Napoca, aflată la volanul unui autoturism (Dacia Logan – n.r.) și se deplasa pe DN VOCE înspre Jucu, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat de 44 ani, din județul Alba.

Citește și FOTO/ VIDEO: Tânăr de 20 de ani în stare critică, într-un cumplit accident la ieșire de pe A3, județul Cluj. Impact puternic între un autoturism și un camion

A rezultat rănirea conducătoarei auto. Rezultatele testărilor cu aparatul etilotest au fost negative.

Potrivit ISU Cluj, la locul accidentului echipajele de intervenție au găsit o autoutilitară și un autoturism avariate, iar ocupanții erau ieșiți din acestea.

 

”O femeie a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ și a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate. Aceasta era conștientă și cooperantă”, au precizat reprezentanții ISU Cluj.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

sursă imagini: ISU Cluj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax