Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Avalanșă pe un drum național din Apuseni, în zona Arieșeni. Probleme pentru șoferi pe mai multe porțiuni

Publicat

apuseni

Circulaţia rutieră a fost blocată miercuri dimineaţa pe DN 75, în Munții Apuseni, în zona Vârtop – Arieşeni, din cauza unei avalanşe. O cantitate mare de zăpadă a alunecat de pe un versant peste suprafața carosabilă a drumului național care străbate zona. Circulaţia auto a fost deblocată abia în jurul orei 10.00.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe DN 75, în zona Vârtop, judeţul Bihor, s-a produs o avalanşă ca urmare a creşterii temperaturilor, iar zăpada căzută pe carosabil blochează ambele sensuri de mers.

Nu au rezultat victime sau daune materiale, iar în prezent se încearcă remedierea problemei şi degajarea drumului de către autorităţi.

DN 75 creează probleme șoferilor. Potrivit ebihoreanul.ro, o altă avalanșă s-a produs cu câteva ore mai devreme, pe același drum, pe porțiune din județul Bihor. Circulaţia pe DN 75, în zona localităţii Băiţa, a fost blocată mai bine de două ore, pe ambele sensuri de mers, după ce s-a produs o avalanşă, cauzată de creşterea temperaturilor din ultimele zile.

UPDATE: Potrivit InfoTrafic Poliţia Română, joi dimineaţa, la ora 8.20, era ridicată restricţia de circulaţie pe DN75 în judeţul Alba, de la Albac până la limita cu judeţul Bihor. Accesul este permis şi autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax