Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Avalanșă pe un drum național din Apuseni, în zona Arieșeni. Probleme pentru șoferi pe mai multe porțiuni

Publicat

apuseni

Circulaţia rutieră a fost blocată miercuri dimineaţa pe DN 75, în Munții Apuseni, în zona Vârtop – Arieşeni, din cauza unei avalanşe. O cantitate mare de zăpadă a alunecat de pe un versant peste suprafața carosabilă a drumului național care străbate zona. Circulaţia auto a fost deblocată abia în jurul orei 10.00.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe DN 75, în zona Vârtop, judeţul Bihor, s-a produs o avalanşă ca urmare a creşterii temperaturilor, iar zăpada căzută pe carosabil blochează ambele sensuri de mers.

Nu au rezultat victime sau daune materiale, iar în prezent se încearcă remedierea problemei şi degajarea drumului de către autorităţi.

DN 75 creează probleme șoferilor. Potrivit ebihoreanul.ro, o altă avalanșă s-a produs cu câteva ore mai devreme, pe același drum, pe porțiune din județul Bihor. Circulaţia pe DN 75, în zona localităţii Băiţa, a fost blocată mai bine de două ore, pe ambele sensuri de mers, după ce s-a produs o avalanşă, cauzată de creşterea temperaturilor din ultimele zile.

UPDATE: Potrivit InfoTrafic Poliţia Română, joi dimineaţa, la ora 8.20, era ridicată restricţia de circulaţie pe DN75 în judeţul Alba, de la Albac până la limita cu judeţul Bihor. Accesul este permis şi autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Personalul medico-sanitar s-ar putea pensiona la cerere, fără penalități. PROIECT, la Senat

Publicat

Personalul medico-sanitar s-ar putea pensiona la cerere, fără penalități, potrivit unui proiect legislativ înregistrat la Senat. Parlamentarii propun încadrarea activității desfășurate de către categoriile de personal medico-sanitar, inclusiv de persoanele care efectuează gărzi peste programul normal de lucru, în locurile de muncă în condiții speciale. Propunerea legislativă pentru completarea Legii nr.263/2010 privind sistemul unitar de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: 15 jandarmi din Alba au participat la o acțiune de împădurire, în localitatea Bucium din Munții Apuseni

Publicat

jandarmi impaduriri

15 jandarmi din județul Alba au participat sâmbătă la o acțiune de împădurire în Munții Apuseni. Peste 6.000 de puieți dintre care 4.000 de molizi, 1.000 de brazi, 1.000 de larice au fost plantați sâmbătă pe o suprafață de peste 16.000,00 m² în cadrul acțiunii de împădurire organizată de un producător de bere. „<Pădurea este […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Medalie de bronz pentru plt. maj. Mihai Avram de la ISU Alba, la Campionatul Național de Unifight al MAI

Publicat

unifight collage

Plt. maj. Mihai Avram din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba a obținut medalia de bronz la Campionatul Naţional de Unifight al Ministerului Afacerilor Interne, la categoria 100 kilograme. În perioada 16-19 aprilie 2019, în localitatea Buziaș, județul Timiș s-a desfășurat Campionatul Naţional de Unifight al Ministerului Afacerilor Interne. La această competiție au […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Romano-catolicii și reformații sărbătoresc la acest sfârșit de săptămână Paștele. Câți sunt și ce obiceiuri speciale au

Publicat

În acest sfârșit de săptămână, mai mult de un milion și jumătate de catolici și reformați sărbătoresc Paștele. Majoritatea acestora sunt în Transilvania, zona din România unde se întâlnesc toate marile confesiuni creștine. Un număr destul de mare de catolici sunt însă și în Bacău și Neamț. Comunitățile catolice și reformate se pregătesc pentru Înviere, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate