Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Avansări în grad, de Ziua Jandarmeriei Române, la Alba Iulia. Cadre militare, recompensate pentru rezultatele în activitate

Publicat

DSCN3417 Şase cadre ale Jandarmeriei Alba au fost avansate în grad, de ziua lor, înainte de îndeplinirea stagiului minim în grad.

Vezi şi FOTO VIDEO: Ziua Jandarmeriei Române, la Alba Iulia. Ceremonie militară în Piaţa Tricolorului. 167 de ani de la înfiinţarea instituţiei

Potrivit prevederilor legale, avansarea în gradul următor a jandarmilor, înainte de îndeplinirea stagiului minim în grad, se poate face cu ocazia Zilei Naţionale a României sau a Zilei Jandarmeriei Române.

Anul acesta, doi ofiţeri şi patru subofiţeri din cadrul Jandarmeriei Alba, care îndeplinesc condiţiile legale s-au distins printr-o înaltă probitate morală şi rezultate foarte bune obţinute în activitate, au fost înaintaţi în gradul următor.

Festivitatea a avut loc în cadrul ceremoniei militare dedicate sărbătoririi Zilei Jandarmeriei Române, iar noile grade au fost înmânate de subprefectul Judeţului Alba, Monica Popescu.

Împuternicit Inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba, colonel Marius-Claudiu Giurea a dat citire Ordinului Ministrului Afacerilor Interne, prin care cei doi ofiţeri au fost înaintaţi în gradul următor, astfel:

– în gradul de maior – căpitan Tric Ioan

– în gradul de maior – căpitan Lorincz Adrian

În continuare, prin Ordin al Inspectorului Şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba, fost înaintaţi în gradul următor, patru subofiţeri astfel:

– în gradul de plutonier adjutant şef – plutonier adjutant Culda Traian-Petru

– în gradul de plutonier adjutant – plutonier major Bârlog Gabriel-Marius şi plutonier major Domşa Lucian

– în gradul de plutonier major – plutonier Roşu Dorina-Elena

În cadrul aceleiaşi ceremonii militare, pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu, 27 de ofiţeri şi 83 de maiştri militari şi subofiţeri au fost recompensaţi cu felicitări şi mulţumiri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax