Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Avansări în grad de Ziua Națională a României, la IPJ și ISU Alba. LISTA

Publicat

Cu ocazia Zilei Naționale a României, 43 de polițiști din cadrul IPJ Alba și cinci pompieri din cadrul ISU Alba au fost înaintați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim. 

Avansări în grad la IPJ Alba

Potrivit IPJ Alba, luni, 4 decembrie, în cadrul unei ședințe festive care a avut loc la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, au fost prezentați 43 de polițiști care au fost înaintați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, cu prilejul Zilei Naționale a României, 1 Decembrie.

  • În gradul de comisar șef de poliție au fost înaintați comisar de poliție de poliție Frânc Andrei-Călin și comisar de poliție Șandru Flaviu- Romul.
  • În gradul de comisar de poliție au fost înaintați subcomisar de poliție Ofileanu Dimi și subcomisar de poliție Simina Marius- Petru.
  • În gradul de subcomisar de poliție au fost înaintați inspector principal de poliție Balea Maria- Luminița, inspector principal de poliție Bic Rareș- Petronel, inspector principal de poliție Fîrtat Iulian- George și inspector principal de poliție Ocnean Radu Adrian.
  • În gradul de inspector principal de poliție au fost înaintați inspector de poliție Lazea Tudorel, inspector de poliție Grindeanu Vasile-Marius, inspector de poliție Manciulea Mihai și inspector de poliție Todorescu Aurel-Vasile.
  • În gradul de inspector de poliție au fost înaintați subinspector de poliție Aldea Cosmina- Georgiana, subinspector de poliție Bobocea Stănel, subinspector de poliție Heler Paul- Alexandru și subinspector de poliție Teglaș Anamaria- Ioana.
  • În gradul de agent șef principal de poliție au fost înaintați agent șef de poliție Anca Sorin-Constantin, agent șef de poliție Ocnean Cosmin și agent șef de poliție Muntean Eugen- Florin.
  • În gradul de agent șef de poliție au fost înaintați agent șef adjunct de poliție Bîrlea Simon, agent șef adjunct de poliție Buzgariu Nicolae- Aurel, agent șef adjunct de poliție Neamț Rareș- Ionel și agent șef adjunct de poliție Tătar Ionuț- Andrei.
  • În gradul de agent șef adjunct de poliție au fost înaintați agent principal de poliție Bar Cristian-Lucian, agent principal de poliție Bleza Augustin- Adrian, agent principal de poliție Borlea Alexandru- Dan, agent principal de poliție Bratu Florin-Cristian, agent principal de poliție Costantea Andrei- Cristian, agent principal de poliție Morar Răzvan-Dorel, agent principal de poliție Nelega Nicolae- Ovidiu, agent principal de poliție Petra Alexandru- Mihai și agent principal de poliție Trifan Emil Horea.
  • În gradul de agent principal de poliție au fost înaintați agent de poliție Alexandrică Andrei- Ioan, agent de poliție Bortha Martin, agent de poliție Cristea Dorel- Ioan, agent de poliție Iancu Radu- Ionuț, agent de poliție Lazăr Gheorghe, agent de poliție Marina Cristina- Cecilia, agent de poliție Oprea Cătălin- Cornel, agent de poliție Pădurean Adrian- Ioan, agent de poliție Rîșteiu Cătălin- Constantin, agent de poliție Rîșteiu Raul- Ioan și agent de poliție Țăran Robert- Ioan.

Conducerea inspectoratului le-a adresat felicitări celor 43 de polițiști, pentru rezultatele deosebite obținute în activitatea profesională și le-a urat succes în continuare.

Avansări în grad la ISU Alba

Potrivit ISU Alba, luni dimineața, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „UNIREA” al județului Alba, a avut loc ceremonia de avansare, înainte de expirarea stagiului minim în grad, a cadrelor militare care s-au distins în activitatea desfășurată.

Avansările au avut loc cu ocazia Zilei Naționale a României.

Începând cu data de 1 decembrie 2023, doi ofițeri și trei subofițeri au fost avansați în gradul următor:

  • în gradul de colonel: Locotenent – Colonel Victor Claudiu Alexa
  • în gradul de căpitan: Locotenent Cătălin Robert Kovacs
  • în gradul de plutoner adjutant șef:
    • Plt. adiutant Nicolae Ioan Mărginean
    • Plt. adjutant Ștefan Ioan Onea
    • Plt. adjutant Cristian Ivan

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax