Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Avansări în grad și forțe noi la ISU Alba. Trei ofițeri și 44 de subofițeri s-au alăturat echipei, din sursă externă

Publicat

Echipa ISU Alba se întregește cu trei ofițeri și 44 de subofițeri angajați din sursă externă. De asemenea, luni, au fost avansați în grad un ofițer și patru subofițeri.

Cu prilejul Zilei Naționale a României, la sediul inspectoratului a avut loc, luni, un ceremonial militar unde au fost înaintați în gradul următor, înainte de termen, 1 ofițer și 4 subofițeri.

Aceștia s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu, pregătire profesională și comportare demnă.

De asemenea, tot de luni, colectivul pompierilor militari al ISU Alba s-a mărit cu 47 noi colegi (3 ofițeri și 44 subofițeri) care au promovat examenele de admitere pentru posturile scoase la concurs din sursă externă.

”Suntem mândri ca au ales să facă parte din colectivul nostru și îi asigurăm de tot sprijinul pentru o adaptare cât mai rapidă la rigorile și cerințele statutului de pompier militari”, a anunțat ISU Alba.

foto: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax