Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Avocații din Baroul Alba au plantat arbuşti, în localitatea Hăpria, pentru a celebra Anul Centenarului

Publicat

Avocații din cadrul Baroului Alba au plantat joi 100 de arbuști de esență nobilă pentru a celebra înfăptuirea Statului Unitar Român. Acțiunea de împădurire a avut loc în localitatea Hăpria, fiind desfășurată la inițiativa UNBR sub deviza „Avocați în Centenarul Marii Uniri”.

În cadrul manifestărilor dedicate sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, la inițiativa UNBR, sub deviza „Avocații în Centenarul Marii Uniri”, avocați din Baroul Alba au participat, în data de 12 aprilie, la o acțiune de împădurire desfașurată împreună cu Direcția Silvică a Județului Alba.

Cu această ocazie, au fost plantați, ca un simbol dedicat sărbătoririi înfăptuirii Statului Unitar Român, un număr de 100 arbuști de esență nobilă, în zona Hăpria.

Această acțiune inițiază seria de activități ce vor fi organizate în Alba Iulia cu ocazia aniversării acestui eveniment, ce va continua cu ședința Consiliului UNBR în perioada 22-23 iunie 2018, la care vor participa decanii barourilor din România, precum și membrii Consiliului UNBR.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax