Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Avram Mihai de la ISU Alba a câştigat locul I la Concursul Naţional „Cel mai puternic pompier”. CLASAMENTUL

Publicat

Plt. maj. Mihai Avram din cadrul ISU Alba a câștigat locul I la etapa națională a Concursului Național „Cel Mai Puternic Pompier” – categoria sub 35 de ani, desfășurată la Alba Iulia, în perioada 7-8 iunie. La categoria peste 35 de ani, pe primul loc s-a clasat plt. maj. Gheorghe Bularcă, din echipa  ISU Covasna. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba, Asociația Sportivă a Pompierilor din România și Asociația CTIF din România în colaborare cu Primăria Municipiului Alba Iulia, au organizat în perioada 7-8 iunie 2018, în Piața Toboșarului – Latura de Nord a Cetății Alba Carolina, etapa națională a Concursului Național “Cel Mai Puternic Pompier”.

Concurenţii au avut de susţinut două probe practice: cu aparat de respirat și fără aparat de respirat. Concurenţii au participat la competiţie, individual.

La concurs, au participat 84 de pompieri militari din cadrul a 32 de inspectorate pentru situații de urgență din România.

În urma probelor din concurs, rezultatele sunt următoarele:

Categoria sub 35 ani:

  • Locul I – plt. maj. Avram Mihai– ISU Alba;
  • Locul II –sg. maj. Popa Ioan – ISU Alba;
  • Locul III – plt. maj. Narița George – ISU Sibiu.

Categoria + 35 ani:

  • Locul I – plt. maj. Bularcă Gheorghe – ISU Covasna;
  • Locul II – plt.maj. Cantea Dan Marian – ISU Harghita;
  • Locul III – plt. maj. Grigoriță Gheorghe – ISU Bacău.

La festivitatea de premiere au participat colonel Daniel-Marian Dragne – prim-adjunct al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Dănuț-Emil Hălalai – prefectul județului Alba, Dumitru Fulea – vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, lt.col. Alin Maghiar și slt. Dragoș Dobre reprezentanți ai Asociației CTIF din România, cpt. Mariana Craioveanu – președinta Asociației Sportive a Pompierilor din România, lt. col Viorel DEMEAN – inspector șef ISU Hunedoara, colonel Cosmin Turcuș – prim adjunt al ISU Arad și lt. col. Dan Pascaru – imputernicit inspector sef ISU Vâlcea.

Strădania concurenților a fost răsplătită cu premii ce au constat în cupe, medalii, diplome, bani și accesorii pentru pompieri oferite de Asociația Sportivă a Pompierilor din România și Asociația CTIF din România.

Vezi și FOTO-VIDEO: Etapa națională a competiției ”Cel mai Puternic Pompier”, la Alba Iulia, în Cetatea Alba Carolina  (ziua 1)

Vezi și FOTO-VIDEO: Peste 80 de pompieri din România se întrec la Alba Iulia pentru titlul de „Cel mai Puternic Pompier” (ziua 2)

Foto: Facebook, ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax