Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: B52, trupa în care cântă albaiulianul Tudor Man, merge în semifinală, la X Factor. Tinerii au fost preferaţii publicului, din echipa lui Horia Brenciu

Publicat

B52 x factor_1 „B 52”, trupa din care face parte albaiulianul Tudor Man, a mai trecut un pas în competiţia X Factor. Au fost preferaţii publicului şi au trecut de Galele Live, în semifinala de Crăciun.

“Bombardierul pacifist cu trei motoare”, după cum i-a botezat Horia Brenciu au reuşit să impresioneze pe scenă cu piesa “Stinge lumina” (Ruby), interpretată într-un stil inedit şi rămân în casa X Factor pentru etapa următoare.

Prima Gală live la X Factor a oferit telespectatorilor o seară românească, cei nouă concurenți şi trupe interpretând piese în limba română. Au fost momente speciale, versuri alese, melodii celebre şi interpretări originale.

Trupa B52 a rămas în concurs alături de alţi şase concurenţi. Din echipa Deliei, merg mai departe Andrei Ioniţă şi Anastasia Ursu. De la Horia Brenciu, s-au mai calificat cei din grupul Bravissimo.

“Surpriza” etapei a fost întoarcerea în concurs a concurentei Xenia Chitoroagă, din echipa lui Ştefan Bănică. A fost favorita publicului prin vot în aplicaţia X Factor. Ea merge mai departe alături de Florin Răduţă şi Endy Glikman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax