Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: BAC 2022 cu rezultate de excepție la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Ce note au obținut elevii

Publicat

Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia prezintă rezultatele obținute la Bacalaureat și clasele de absolvenți 2022. Într-un mesaj pe Facebook, reprezentanții instituției de învățământ felicită elevii care au trecut cu brio examenele și se pregătesc pentru un nou pas în cariera militară.

Absolvenții Promoției 2022 – „Încoronarea de la Alba Iulia – 100” au încheiat astăzi o etapă importantă și în același timp frumoasă din viața lor, Colegiul Militar, pregătindu-se să își ia zborul spre noi orizonturi, cu noi aventuri și împliniri.

Ei încheie cei patru ani de liceu cu o poveste despre succes și o lecție de viață, motivați de rezultatele de excepţie ale promoțiilor anterioare.

Clasa A XII-A

”Promovarea examenului de Bacalaureat nu confirmă doar absolvirea liceului ci reprezintă și o piesă importantă din „puzzle-ul” realizării personale.

Cifrele Examenului de Bacalaureat din acest an ne bucură și ne obligă în același timp să continuăm pe același drum al performanței” transmit reprezentanții Colegiului Militar din Alba Iulia.

Clasa XII- B

Toți cei 112 absolvenți au promovat examenul de Bacalaureat, colegiul militar albaiulian având o rată de promovare de 100%, iar mai bine de jumătate dintre absolvenți, 61 de absolvenți, în procent de 54,46%, au obținut medii peste 9,00.

Clasa XII-a C

Au fost obținute 21 de note de 10 la disciplinele: fizică – 9, matematică – 6 note de 10, limba și literatura română – 3 note de 10, informatică – 1 notă de 10 și biologie – 1 notă de 10, iar cea mai mare medie este 9,83, obținută de absolventa Anamaria Șteopoae.

Clasa a XII- a D

”Felicitări, dragi absolvenți, știm că aceste rezultate nu au venit ușor, în spatele lor aflându-se multe ore de studiu și efort susținut.

Clasa a XII- a E

Ele sunt o confirmare a muncii de-a lungul celor patru ani, dar și a implicării și devotamentului cadrelor didactice și a susținerii părinților”, au mai transmis reprezentanții Colegiului Militar.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax