Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Bălăceală după ploaie, la Sebeș. Câțiva tineri au ieșit „la scăldat” în fața blocului, în balta apărută după furtună

Publicat

Tinerii din Sebeș care nu s-au săturat de mare vara aceasta, au primit, din partea naturii, un bonus: un lac în fața blocului.

În urma furtunii de marți seara, un cartier din oraș a fost acoperit de apă, iar câțiva băieți cu chef de distracție au profitat de ocazie pentru a ieși la scăldat.

Slip, saltea gonflabilă, ochelari de snorkeling sau de soare, umbrele și chiar biciclete, sunt câteva dintre accesoriile cu care tinerii s-au echipat pentru „pool party”.

Și cum o astfel de petrecere nu este la ordinea zilei, aceștia au imortalizat câteva dintre cele mai haioase momente: plajă în razele lunii, bătăi cu apă, vâslit manual sau curse de biciclete.

Vă invităm să vă amuzați privind fotografiile de mai jos:

FOTO: Sorin Sabău

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Barfitorul

    miercuri, 28.08.2013 at 23:43

    Erau cei trei muschetari (care de fapt erau 4) impreuna cu suavul fotograf? Pe cand poze din Alba din cartierele voastre foarte asfaltate?

  2. Truth beacon

    joi, 29.08.2013 at 08:55

    Pe cand iesiti si voi din stadiul de comuna electrificata ? Sunteti de rasul judetului cu primarii pe care vi-i aleg tiganii rasplatiti dupa vot cu electricitate si medicamente gratuite. Se rasucesc sasii in mormant dupa marile realizari incepute de Mugurel si continuate de Dancila. Rusine sebeseni !

  3. Galerie

    joi, 29.08.2013 at 15:50

    Bai Truth beacon … Vezi-ti de treaba ta, Sebesu arata destul de bine fata de alte orase … asa ca da-ti 2 palme.

  4. simpatici

    vineri, 30.08.2013 at 19:20

    Tare simpatici baietii! Tipic romanesc sa faci haz de necaz. Felicitari fotografului pentru pozele exceptionale. Baieti, jos palaria!

  5. Gabi Oprea

    vineri, 13.09.2013 at 12:40

    Se pare ca unele persoane nu au inteles exact scopul si directia acestor poze.
    Pozele au fost facute PENTRU NOI, FOR FUN, si punblicate pe paginile noastre de facebook. Cum anume am facut noi orasul Sebes de ras? 🙂
    Tin sa-ti aduc la cunostinta faptul ca „comuna electrificata” (cacofonia a fost cu intentie) are cea mai mica rata de somaj din Romania si d.p.d.v. al investitilor / cap de locuitor suntem peste multe alte TARI (nu Orase). Inainte sa dai cu batul in balta asa ca sa te aflii in treaba, ar fi cazul sa deschizi un pic ochii.
    Multa bafta si succes !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax