Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Balul Bobocilor 2019, la Liceul Teoretic din Teiuș. Lista câștigătorilor și cele mai importante momente

Publicat

Petrecere mare joi la Teiuș, unde a avut loc Balul Bobocilor la Liceul Teoretic din oraș! Evenimentul, extrem de important pentru liceenii aflaţi la început de drum, a avut loc la Casa de Cultură a oraşului Teiuş, începând cu ora 17:00.

Invitaţia organizatorilor a fost onorată de elevi, părinţi profesori, consilieri locali şi teiuşeni ce au dorit să cunoască sau să fie alături de tânăra generaţie de liceeni, au transmis organizatorii.

La concursul pentru Miss şi Mister Boboc s-au înscris 14 elevi. Cele şapte perechi au fost formate din: Ina Drăgoi şi Adrian Opriţa, Daria Sîrb şi Nicu Crişan, Claudia Muntean şi Cristian Păcurariu, Cristiana Popa şi David Foriş, Romina Ianc şi Valentin Muntean, Viviana Nagy şi Andreas Szabo, Larisa Hârceagă şi Gabriel Tecşa.

Pentru că o meserie pe care o stăpânești nu îți oferă numai un nivel de trai, îți oferă respect, îți oferă un statut și îți oferă bucuria maximă de a ști să faci ceva, tema acestui bal a fost : „Meseria, brăţară de aur!”, vorbă veche, dar atât de adevărată. Un om care stăpânește o meserie va fi mereu un om valoros.

Perechile participante ne-au încântat prin spontaneitate, dar şi prin cunoştinţele pe care le deţin.

Prima probă la care au trebuit să facă față a fost prezentarea într-un mod cât mai original, folosindu-se de creativitate şi ingeniozitate.

Pentru a se încadra în tema balului, fiecare participant a avut de prezentat o profesie: poliţist, medic şi asistent medical, fotomodel şi fotograf, bucătar şi ajutor de bucătar, pompier, make-up artist şi hairstylist, antrenor şi sportiv profesionist.

La proba de verificare a cunoştinţelor fiecare participant a răspuns la o întrebare de cultură generală şi la o întrebare de perspicacitate.

O altă probă a solicitat îndemânarea fetelor care au mutat bomboane dintr-un bol în altul, folosind beţişoare chinezeşti, iar îndemânarea băieţilor a fost testată prin proba în care li s-a cerut să mute floricele de porumb, dintr-o farfurie în altă farfurie aflată la 2 metri distanţă, folosind doar un pai şi respiraţia.

Coeziunea echipei a fost verificată prin proba de mimă şi… nu putea să lipsescă proba de dans! Amuzament şi voie bună au fost cuvintele cheie ale balului şi în acest an.

Pentru stabilirea câstigătorilor premiilor de Miss şi Mister Popularitate a fost creat un sondaj pe Internet, votul desfăşurându-se în timpul balului.

Miss şi Mister Boboc au fost stabiliţi de un juriu format din şapte elevi ai claselor a XII-a. Sarcina lor nu a fost uşoară pentru că toţi candidaţii au fost la înălţime!

În timpul în care juriul a deliberat, eleva Alisia Opriţa din clasa a XII-a R, a încântat publicul cu vocea ei minunată. Una dintre piese a fost interpretată în duet cu colegul ei: Carlos Godja. A fost un moment emoţionant, cu totul deosebit!

Câştigătorii din această toamnă sunt:

MISS BOBOC: CRISTIANA POPA

MISTER BOBOC: ADRIAN OPRIŢA

MISS POPULARITATE: LARISA HÂRCEAGĂ

MISTER POPULARITATE: GABRIEL TECŞA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax