Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Balul Bobocilor la Colegiul Tehnic ” I.D.Lăzărescu ” din Cugir. Vezi cine este miss și mister

Publicat


Spectacol de excepție, vineri, pe scena Casei de Cultură a orașului Cugir, cu prilejul Balului Bobocilor de la Colegiul Tehnic ” I.D.Lăzărescu ” din Cugir. Timp de două ore, cei 400 de spectatori au fost purtați într-o călătorie imaginară prin sălile de bal al Palatului Dogilor din Veneția și a pieții San Marco, spectatorii asistând la sărbătoarea dedicată inițierii tinerilor artiști venețien , aceștia fiind nimeni alți decât bobocii colegiului.

Costumate și având pe față măști, cele 5 perechi de boboci s-au întrecut pentru mult râvnitele titluri care s-au decernat la finalul serii, de Miss și Mister al „balului venețian”.

Spectacolul liceenilor a fost prezentat de către George Vâjdea și Elena Simon.

Perechile concurente ale serii au fost: Geraldine Torchiaro și Cristian Ștef; Timeea Cerghizan și Cătălin Căliman;  Georgiana Pantilescu și Vlad Corpodean; Ioana Rusu și Ionică Urâtoiu; Bogdan Mărginean și Mihaela Martinescu.

Juriul a fost compus din: Ionuț Iancu – directorul Colegiului Tehnic ” I.D. Lăzărescu ” Cugir, prof. Mariana Pereanu , prof . Monica Călugăr, prof. Liliana Dache, Denisa Avram (președinta din partea Consiliului Școlar al Elevilor IDL), Rareș Oargă (președintele din partea Consiliului Școlar al Elevilor Colegiului Național ” David Prodan ” Cugir), din partea adminsitrației locale Călin Mureșan, iar din partea Casei de Cultură a orașului Cugir – director prof. Rodica Florea.

Cele cinci perechi de artiști venețieni au avut de trecut în cadrul balului un număr de cinci probe: proba de prezentare, proba dedicată întrebărilor de cultură generală, proba de dans (unde perechile de boboci au dansat pe diferite genuri de muzică de la cea hip –  hop, etno, ușoară, vals vienez) proba „Declarației  de dragoste”, o declarație oferită fetelor – băieților, probă care a stârnit aplauze, unele dintre perechi fiind mai inspirate, altele nu.

Ultima probă a fost una… acră. Băieții au mâncat câte o felie de lămâie întreagă, contratimp.

Pe lângă probele balului, asistența dar și bobocii, au fost răsfățați cu momente artistice. Au fost prezentate scenete  de teatru, dans sportiv oferit de către sportivii clubului local ProDance 2007 Cugir.

Showul muzical care și a încheiat seara de bal a fost oferit de către formația locală de hip – hop ” Ăștia „.

După o îndelungă dezbatere şi analiză a prestaţiei fiecărui concurent şi a fiecărei perechi în parte, juriul a ales următoarele:

Miss și Mister Boboc 2017 la Colegiul Tehnic ” I.D.Lăzărescu ” din Cugir, au fost desemnați Geraldine Torchiaro și Bogdan Mărginean.

Locul IV – Georgiana Pantilescu și Ionică Urâtoiu

Locul III –  Ioana Rusu și Vlad Corpodean 

Locul II – Timeea Cerghizan și și Cătălin Căliman

Locul I – Mihaela Martinescu și Cristian Ștef .

După bal distracția s-a mutat într- un local din oraș unde a avut loc after party.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

CÎMPENI

Un bărbat din Câmpeni a dat în judecată IPJ Alba, după ce a fost amendat că a sunat de două ori la 112. Ce au decis judecătorii

Publicat

sediu ipj

Un bărbat din Câmpeni, care a sunat de două ori la 112 să raporteze că a găsit vegetație uscată arsă pe terenul unui vecin, a fost amendat cu 1.000 de lei, de către agenții constatori, pentru apelarea abuzivă a numărului de urgență. Bărbatul nu a fost de acord cu amenda primită și a acționat în […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Vlogul unui cătun din Munții Apuseni: Povești despre haiduci, motocicliști germani și o iapă pe nume Londra

Publicat

lae

Într-un cătun din Munții Apuseni, trei bunicuțe s-au apucat de vlogging. De la rețete de cozonac sau tutoriale de vopsit ouă de Paște, cele trei vloggerițe au devenit vedete peste noapte. Dar nu sunt singure, Lae este vecinul Zinei, Liviei și Corneliei și este pasionat de ”storytellying” și ”slangul” din Tecșești.  Lae știe toate poveștile din […]

Citește mai departe
Publicitate

CUGIR

Iulia Ghenea, tânăra din Cugir care a demascat un profesor de la Babeş-Bolyai ce o hărțuia sexual, a ajuns subiect de film

Publicat

tanara cugir

Pe 21 iunie 2011, un profesor al Universității Babeş-Bolyai din Cluj, cu peste 20 de ani experiență la catedră, devenea ”actorul” principal într-un scandal de hărțuire sexuală. Potrivit jurnaliștilor de la libertatea.ro, Iulia Ghenea, o studentă din Cugir, mai avea de dat înainte de susținerea licenței, un singur examen la cursul predat de Ilie Parpucea, […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO VIDEO: INCENDIU în localitatea Rădești. O stivă cu baloți de luncernă a luat foc

Publicat

radesti

Un incendiu a izbucnit sâmbătă, în jurul orei 17.50, la o stivă cu baloți de lucernă în localitatea Rădești. Pentru stingerea focului au intervenit pompierii din Aiud cu două autospeciale.  Știre în curs de actualizare. 

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate