Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Balul Bobocilor la Colegiul Tehnic ” I.D.Lăzărescu ” din Cugir. Vezi cine este miss și mister

Publicat

Spectacol de excepție, vineri, pe scena Casei de Cultură a orașului Cugir, cu prilejul Balului Bobocilor de la Colegiul Tehnic ” I.D.Lăzărescu ” din Cugir. Timp de două ore, cei 400 de spectatori au fost purtați într-o călătorie imaginară prin sălile de bal al Palatului Dogilor din Veneția și a pieții San Marco, spectatorii asistând la sărbătoarea dedicată inițierii tinerilor artiști venețien , aceștia fiind nimeni alți decât bobocii colegiului.

Costumate și având pe față măști, cele 5 perechi de boboci s-au întrecut pentru mult râvnitele titluri care s-au decernat la finalul serii, de Miss și Mister al „balului venețian”.

Spectacolul liceenilor a fost prezentat de către George Vâjdea și Elena Simon.

Perechile concurente ale serii au fost: Geraldine Torchiaro și Cristian Ștef; Timeea Cerghizan și Cătălin Căliman;  Georgiana Pantilescu și Vlad Corpodean; Ioana Rusu și Ionică Urâtoiu; Bogdan Mărginean și Mihaela Martinescu.

Juriul a fost compus din: Ionuț Iancu – directorul Colegiului Tehnic ” I.D. Lăzărescu ” Cugir, prof. Mariana Pereanu , prof . Monica Călugăr, prof. Liliana Dache, Denisa Avram (președinta din partea Consiliului Școlar al Elevilor IDL), Rareș Oargă (președintele din partea Consiliului Școlar al Elevilor Colegiului Național ” David Prodan ” Cugir), din partea adminsitrației locale Călin Mureșan, iar din partea Casei de Cultură a orașului Cugir – director prof. Rodica Florea.

Cele cinci perechi de artiști venețieni au avut de trecut în cadrul balului un număr de cinci probe: proba de prezentare, proba dedicată întrebărilor de cultură generală, proba de dans (unde perechile de boboci au dansat pe diferite genuri de muzică de la cea hip –  hop, etno, ușoară, vals vienez) proba „Declarației  de dragoste”, o declarație oferită fetelor – băieților, probă care a stârnit aplauze, unele dintre perechi fiind mai inspirate, altele nu.

Ultima probă a fost una… acră. Băieții au mâncat câte o felie de lămâie întreagă, contratimp.

Pe lângă probele balului, asistența dar și bobocii, au fost răsfățați cu momente artistice. Au fost prezentate scenete  de teatru, dans sportiv oferit de către sportivii clubului local ProDance 2007 Cugir.

Showul muzical care și a încheiat seara de bal a fost oferit de către formația locală de hip – hop ” Ăștia „.

După o îndelungă dezbatere şi analiză a prestaţiei fiecărui concurent şi a fiecărei perechi în parte, juriul a ales următoarele:

Miss și Mister Boboc 2017 la Colegiul Tehnic ” I.D.Lăzărescu ” din Cugir, au fost desemnați Geraldine Torchiaro și Bogdan Mărginean.

Locul IV – Georgiana Pantilescu și Ionică Urâtoiu

Locul III –  Ioana Rusu și Vlad Corpodean 

Locul II – Timeea Cerghizan și și Cătălin Căliman

Locul I – Mihaela Martinescu și Cristian Ștef .

După bal distracția s-a mutat într- un local din oraș unde a avut loc after party.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax