Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Balul Bobocilor, la Liceul Teoretic Teiuș. Luciana și Andrei, Miss și Mister Boboc 2017

Publicat

IMG-20171006-WA0079 Vineri, 6 octombrie, a avut loc un eveniment important pentru cei care se află la început de drum ca liceeni: Balul Bobocilor de la Liceul Teoretic Teiuș. Anul acesta organizatorii, clasele a XII-a, sub îndrumarea prof. Ana Breaz şi Sanda Jude, au conceput un program din care nu au lipsit cântecele, dansul şi talentul actoricesc demonstrat prin momente artistice inedite. Au încântat cu momente artistice bine alese: Top Dance 2007-dansuri de societatate, Cătălin Rus-clasa a XI-a Real, Andreea Teiuşan-clasa a IX-a Uman şi câţiva elevi din clasele a XII-a ce au parodiat relaţiile de cuplu printr-o pantomimă. În acest an, titlurile de Miss și Mister au ajuns la Luciana Bordianu și Andrei Mâșcă.

Cele cinci perechi care au avut ca tematică propusă Cupluri celebre din filme au fost formate din: Diana Sîrb şi Alexandru Muntean, Luciana Bordianu şi Andrei Mâşcă, Diana Vîtcă şi Radu Stan, Andreea Şarlea şi Aurelian Roman, Octavia Cioca şi Andrei Mondoc.

Perechile participante au încântat pe cei prezenți prin spontaneitate dar şi cunoştinţele pe care le deţin.

Prima probă la care au trebuit să facă față a fost prezentarea într-un mod cât mai original, folosindu-se de creativitate şi ingeniozitate, având în vedere tematica balului. La proba de cultură generală fiecare participant a răspuns la o întrebare din cultura generală şi la o ghicitoare.

Atât fetele, cât şi băieţii au avut câte o probă specială. Fetelor le-a fost testată creativitatea şi originalitatea, iar băieţilor îndemânarea şi rapiditatea de acţiune.

Proba „de cuplu” a verificat cât de bine se cunosc partenerii între ei. Nu a lipsit nici proba de dans. Partenerii au dansat pe un ziar din al cărui perimetru nu au avut voie să iasă şi pe care nu au avut voie să îl rupă.

Amuzament şi voie bună au fost cuvintele cheie ale balului din anul acesta. Iar în final juriul format din elevii ai claselor a XII-a a deliberat câştigătorii. Au fost aleşi Miss şi Mister Popularitate şi, bineînţeles Miss şi Mister Boboc 2017.

Câştigătorii din această toamnă sunt:

Miss Boboc: Luciana Bordianu

Mister Boboc: Andrei Mâșcă

Miss Popularitate: Andreea Șarlea

Mister Popularitate: Aurelian Roman

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax